Ha megjött de korán attól még lehetek terhes?
Szia.Ha szexelsz,és a párod a nemi szervét behejezi,akkor lehetsz terhes természetesen,mivel előváladék az aktus alatt távozik,a férfi tudta nélkül,ők ezt nem érzik(pontosítva a legtöbbjük nem),csak azt,amikor teljes magömlésük van.Magyarán,hiába húzza ki előbb,az előváladék már tartalmaz életképes hímivarsejteket,és azok bizony ugyanúgy célba érhetnek,mint "rendesen elstartolt" társaik.Ha egy dolgot javasolhatok,akkor az az,hogy 20 éves korodra nagyon-nagyon-nagyon tájékozatlan vagy,ezért mielőtt újra szexelnél,azelőtt vagy az interneten,vagy központokban menj egy alapos felvilágosító előadásra.Ezt minden irónia nélkül írtam.
Kérdésedre a válasz:Az ideg miatt is megjöhetett egy héttel korábban,mi 3 éve próbálkozunk 3 vetéléssel a hátunk mögött,most költözködtünk,és nekem is életemben először(24 vagyok) az ideg miatt egy héttel korábban megjött.A tesztel várj még legalább egy hetet,utána csináld meg,pl.patikában kapható Gabrielből,nekem ez nagyon bevált,utána pedig,ha nega,akkor örülj,és védekezz és tudakozódj.
Sok sikert kívánok.Egy öreg róka
Nagyon nagyon minimalis a terhesseg lehetosege. Ha mindig megszakitasos modszerrel csinalnatok, akkor nyilvan nagyobb lenne a teherbeeses eselye, de mivel - ha jol vettem ki szavaidbol - csak egyszer fordult ez elo, igy nagyon csekely a lehetoseg, szinte elhanyagolhato. Szerintem nem vagy terhes.
De amugy milyen a mensid? Sokkal gyengebb, rovidebb ,mint szokott? Terhesseg alatti menses altalaban sokkal gyengebb es rovidebb, mint a sima mensi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!