Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit csináljak hogy végre...

Mit csináljak hogy végre enyhüljön a baba utáni vágy? Már nem bírom

Figyelt kérdés

Teljesen depressziós vagyok már,sírógörcsöt kapok folyton ha kisbabát látok,vagy csak rá gondolok...

Én 22. a párom 23 éves..Egy éve védekezés nélkül vagyunk együtt de semmi nem lett belőle...

Elmentem dokihoz elkezdenek kivizsgálni jövőhónaptól...

Annyiszor elhatároztam h.erős leszek,és várok hátha sikerül...de nem megy tovább...

Hogy lehet evvel így élni???

Van olyan aki hasonló helyzetben van??

Jolenne olyanokkal beszélgetni akik ugyanezen átmentek már vagy ép ebben a cipőben vannak...

Én teljesen padlón vagyok

2012. júl. 24. 12:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én is pont ennyi idős voltam, mikor babára vágytam. Akkor már 4 éve voltunk együtt a párommal. Nagyon-nagyon akartuk, mind a ketten. Több év próbálkozás után fordultunk orvoshoz. Kiderült nála van a probléma, de egy műtéttel talán javítható. Sajnos utána se jött össze a baba. Tudom mit érzel én is átestem rajta, néha már azt hittem beleörülök. Emlékszem még milyen rossz volt hónapról-hónapra reménykedni. Aztán valahogy túlestem rajta és megszoktam a helyzetet.

Remélem hogy neked mihamarabb sikerül!

Sajnos én 35 évesen szültem és egy új kapcsolatban jött össze a baba.

2012. aug. 9. 21:29
 12/15 anonim ***** válasza:

Én totál átérzem amit írtál. Ugyanígy vagyok. Mi 7 éve várjuk a babánkat. Végre tavasszal eljutottunk a kivizsgálásokig. Nálam minden OK. A páromnál van gond, ezért csak inszemináció vagy lombik jöhet szóba.

DE már túl vagyok 3 inszemináción és semmi :(

Teljesen kikészültem.

Viszont most új hónap, új remény.

NE FELEDD, MINDIG TALPRA KELL ÁLLNI, MERT ÚGYIS JÖN A BABÁNK!!!!!!

cSAK TÜRELEMMEL KI KELL VÁRNI!!!!!!!!!

2012. aug. 10. 09:33
 13/15 anonim ***** válasza:

szia!én 21 a párom 22 éves mi is egy éve próbálkozunk a babával,bár mondjuk én már túl vagyok az ilyen mély ponton,nem csináltam mást csak keresgéltem amíg itt rá nem találtam a cickafark és palástfű teára,állítólag a 3. hónapban ennek a segítségével jönni is fog :) én nagyon bízok benne ez a 3. tea hónap.Én is most fogok kivizsgálásra menni először ednokrinilogushoz hogy megnéze a hormonjaimat,tudom hogy először nődokihoz kéne menni de szerintem azzal nem sokra megyek :/ itt találtam egy velem hasonló sőt sokkal rosszabb helyzetbe lévő hölgyekkel akikel túl vészelem ezeket a nehéz hónapokat napokat,van köztűnk olyan aki 7 ÉVE!!! várja a babáját,igaz van már neki 2 gyereke de úgy alakult hogy mást kereset és vele nem sikerűl :(((( így egyűt heten voltunk hogy baba nélkűl indultok már lassan 3 hónpja és közbe sikerűlt 3 lánynak is babásnak lenni :))) nagyon sokat segítenek és tanácsokat tippeket adnak ha gondolod gyere a mi kis csapatunkba tényleg segítenek és erőt adnak a továbbiakba is :) engem ott Pixikét találsz majd meg,belinkelem neked a kérdést ha gondolod nézz be és maradj velűnk :)

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

2012. aug. 10. 09:43
 14/15 anonim ***** válasza:

esetleg amelyikőtök még nem próbálta, mindenkinek ajánlom a gynexet, 3an vagyunk, akiket ismerek hogy előtte szedték és összejött, de ha olvastok róla, vannak még így jó páran. Egy próbát nekem megért!

[link]

2012. aug. 10. 11:02
 15/15 anonim ***** válasza:

Én néha veszek valami édes babacuccot, amikor nagyon kivagyok. Nekem segít, a férjem elnézi. Nem kér enni, és egyszer úgyis lesz babánk.

Amikor kedvem van (szinte minden hónapban, évek óta...), veszek egy Kismama magazint, vagy egy Anyák lapját, és azt olvasgatom. Vagy Hello Babyt. Nem harcolok az érzés ellen, minek. Nekem így jó.

Mindent szépen elteszek, majd előveszem ha aktuális lesz.

MA épp én is padlón vagyok, de egész hamar fel lehet állni. A kivizsgálás is erőt ad, tudom hogy lassan, de legalább haladunk.:)

2012. aug. 10. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!