Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » SOS. Terhességi tesztekről?...

SOS. Terhességi tesztekről? Egyáltalán nem megbizhatóak!

Figyelt kérdés
Az én példámról.feltettem már itt jó pár kérdést tesztekről,őrűltem is a biztatásoknak és enek az oldalnak köszönhetem hogy letudtam teni a frontint!(pánikbeteg)vagyok.mert szeretnénk babát.de ezekben a tesztekben nem lehet hini,juni 9-én volt az első napja a menstruácimnak azóta semi...azóta már anyi tesztet kiprobáltam hogy azt a pénzt visszakaphatnám..... volt egy nagyon nagy alhasi és hűvelyi szúró nyilaló fájdalmam űgyeletet kelet hivni és másnap regelre nagy végre juli 19-én első piiből qupidóval + lett.tegnap délután megint qupidóval full nega lett,gondoltam mostmár csak erősődik a második csik?!de nem.de tűnetem minden megvan,,,dokihoz soká kaptam idő pontot.hasonlóan volt e valaki?nagyon örűlnék ha valaki tudna válaszolni mi lehet ez?tudom nem orvosi rendelő de:(
2012. júl. 24. 08:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Igen, sajnos lehet ciszta is, én is gondoltam rá, mert egyesek okozhatnak pozitív tesztet. Meg azt is meg akartam kérdezni, hogy mikor ügyeletet hívtatok, akkor kiderült, hogy mi volt a baj?
2012. júl. 24. 11:22
 12/16 anonim ***** válasza:

Én anno kétszer teszteltem x-epillel. Mindkettő negatív volt, pedig akkor már ott volt a baba.

24 hetes kismama

2012. júl. 24. 11:46
 13/16 A kérdező kommentje:
nem derűlt ki mi volt a baj vagyis az volt a kérdése a doki nőnek nem terhes?.de voltam igy mikor igy enyire fájt és téleg terhes voltam de most nem értem miért van ez hogy a tesztek ösze vissza mutatnak?
2012. júl. 24. 12:04
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Akkor én vagyok a másik véglet:

X-epillel teszteltem mindig,és mindig jót mutatott.

Évekig dolgoztam nőgyógyászaton,így tényleg több száz esettel találkoztam:

Olyat tudok mondani,hogy hamis pozitív lett(például korán tesztelt,ciszta miatt,gyógyszer miatt mutatott téveset).

Olyat is tudok,hogy hibás volt a teszt(pl.nem mutatott egyetlen csíkot sem,bevörösödött a háttér),tehát egyértelmű volt,hogy rossz a teszt.

Olyat is tudok,hogy valaki korán tesztelt,mert csak pár nappal később mutatta ki.

De olyanról soha nem hallottam,hogy nem hibás teszt+időben,szakszerűen,nem átáztatva tesztelt valaki,negatívat mutatott és mégis baba volt a dologban.Ezt tényleg tapasztalatból mondom.Mert mostanában mindennap olvasom a fórumon,hogy 6-8-10 hetes terhességeket nem mutat ki a teszt.

Kizártnak tartom,pláne ilyen nagy számban,ugyanis ennek az esélye kb.10millióból az egy.

Ugyanis a terhesség legelső "tünete" hülyén fejezve ki magam,hogy elkezd a szervezet hcg hormon termelni.Ha nincs a szervezetben hcg(legalább 5 alatt van),akkor nincsen terhesség.A terhesség 9 hetében éri el a hcg termelés a központját(kb.250-300 ezer.

Ennek figyelembevételével,én senkit nem fogok kétségbe,csak azt mondom bánjunk csínján a fórumokkal,és higgyünk a szakmának és a hiteles internetes fórumoknak!

2012. júl. 24. 16:28
 15/16 A kérdező kommentje:
sziasztok.meg irom mi volt a nő dokinál.sdajnos egy méh gyulladásom van.:(terheséget nem látot,de azér mondtam neki volt pozitiv tesztem vissza kell menem kontrolra hozá.azért csak nem lehet hini a teszteknek 100%-ban.már én sem tudom vagy igy is lehet terheség?
2012. júl. 25. 13:08
 16/16 anonim ***** válasza:
Én örülnék neki ha igen, igy is lehetne. Ha körülöttem mindenki lebabázik, itt a gyak.on is akkor hátha rám is hatással lesz. Én drukkolok 1000rel
2012. júl. 25. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!