SOS. Terhességi tesztekről? Egyáltalán nem megbizhatóak!
Én anno kétszer teszteltem x-epillel. Mindkettő negatív volt, pedig akkor már ott volt a baba.
24 hetes kismama
Akkor én vagyok a másik véglet:
X-epillel teszteltem mindig,és mindig jót mutatott.
Évekig dolgoztam nőgyógyászaton,így tényleg több száz esettel találkoztam:
Olyat tudok mondani,hogy hamis pozitív lett(például korán tesztelt,ciszta miatt,gyógyszer miatt mutatott téveset).
Olyat is tudok,hogy hibás volt a teszt(pl.nem mutatott egyetlen csíkot sem,bevörösödött a háttér),tehát egyértelmű volt,hogy rossz a teszt.
Olyat is tudok,hogy valaki korán tesztelt,mert csak pár nappal később mutatta ki.
De olyanról soha nem hallottam,hogy nem hibás teszt+időben,szakszerűen,nem átáztatva tesztelt valaki,negatívat mutatott és mégis baba volt a dologban.Ezt tényleg tapasztalatból mondom.Mert mostanában mindennap olvasom a fórumon,hogy 6-8-10 hetes terhességeket nem mutat ki a teszt.
Kizártnak tartom,pláne ilyen nagy számban,ugyanis ennek az esélye kb.10millióból az egy.
Ugyanis a terhesség legelső "tünete" hülyén fejezve ki magam,hogy elkezd a szervezet hcg hormon termelni.Ha nincs a szervezetben hcg(legalább 5 alatt van),akkor nincsen terhesség.A terhesség 9 hetében éri el a hcg termelés a központját(kb.250-300 ezer.
Ennek figyelembevételével,én senkit nem fogok kétségbe,csak azt mondom bánjunk csínján a fórumokkal,és higgyünk a szakmának és a hiteles internetes fórumoknak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!