Lesz ovulációm szerintetek?
hőmérőzési módszerrel próbáljuk....de ahogy nézem nem igazán akar feljebb menni se lejeb...bár sajnos a mensi 4.napján kezdtem el hőmérőzni így sajnos nem tudom hogy normál esetben mennyi az alap hőm :(
de ma híg tejfehér folyásom volt nem olyan sok de mikor reggel felkeltem akkor éreztem hogy csöpög "onnan" elnézést akinek túl részletesen írtam le!!!!
a hőgörbét csatolom ott rajta van az is hogy mikor voltunk együtt!
folyásra visszatérve nekem szerintem nem is volt még tojásfehérje nyákom... pedig már lassan a 25.évembe lépek...
Még csak a 11. napon van!
Ebből még bármi lehet!
Nyugi!:)
igen nézem a tied meg az enyémet.... épp azon gondolkoztam hogy lehet h hamarabb volt pém?! és lehet hogy azért mutat 36.5-ot már 3 napja...vagy lehet h nem is ment le...elvégre nem mindenkinél kell hogy leesen tüszőrepedés előtt....
vagy nemtudom
mindenesetre ma vettem folsavat a gyógyszertárba és napi egyet szedek....
görbéd szerint te akkor terhes vagy
de viszont ma élesen szurkált a bal petefészkemnél....meg kicsit a derekam is fájt....+ tejfehér folyás egy kicsi....:O
hát nem tudom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!