Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lesz ovulációm szerintetek?

Lesz ovulációm szerintetek?

Figyelt kérdés

[link]

hőmérőzési módszerrel próbáljuk....de ahogy nézem nem igazán akar feljebb menni se lejeb...bár sajnos a mensi 4.napján kezdtem el hőmérőzni így sajnos nem tudom hogy normál esetben mennyi az alap hőm :(

de ma híg tejfehér folyásom volt nem olyan sok de mikor reggel felkeltem akkor éreztem hogy csöpög "onnan" elnézést akinek túl részletesen írtam le!!!!

a hőgörbét csatolom ott rajta van az is hogy mikor voltunk együtt!

folyásra visszatérve nekem szerintem nem is volt még tojásfehérje nyákom... pedig már lassan a 25.évembe lépek...

2012. júl. 24. 07:58
 1/6 anonim ***** válasza:

Még csak a 11. napon van!

Ebből még bármi lehet!

Nyugi!:)

2012. júl. 24. 08:15
 2/6 A kérdező kommentje:
csak azért kérdezgetem ennyire mert cisztáim vannak valami pcos de csak jellegű orvos szerint...és régen rendszertelen volt...és májusban hagytam abba a fogamzásgátlót...júniusban 2hétig barnás volt most meg rendesen megjött:) aminek örültem
2012. júl. 24. 08:28
 3/6 A kérdező kommentje:
ja és ha nem megy feljebb vagy lejebb hanem marad a 36.5-on akkor az mi?
2012. júl. 24. 08:29
 4/6 anonim ***** válasza:

Nézd csak, nekem sem ment az elején 36,5-nél magasabbra, csak később:

[link]

2012. júl. 24. 10:45
 5/6 A kérdező kommentje:

igen nézem a tied meg az enyémet.... épp azon gondolkoztam hogy lehet h hamarabb volt pém?! és lehet hogy azért mutat 36.5-ot már 3 napja...vagy lehet h nem is ment le...elvégre nem mindenkinél kell hogy leesen tüszőrepedés előtt....

vagy nemtudom

mindenesetre ma vettem folsavat a gyógyszertárba és napi egyet szedek....

görbéd szerint te akkor terhes vagy

2012. júl. 24. 13:33
 6/6 A kérdező kommentje:

de viszont ma élesen szurkált a bal petefészkemnél....meg kicsit a derekam is fájt....+ tejfehér folyás egy kicsi....:O

hát nem tudom...

2012. júl. 24. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!