Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt peteérésem? Ha igen...

Volt peteérésem? Ha igen akkor jókor voltunk együtt?

Figyelt kérdés

Régóta szeretnénk babát és olyan jó lenne sikerülne. Kaptam gyógyszert és úgy örülnék ha lenne tőle peteérésem.

[link]

2012. júl. 24. 07:20
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
Ne add fel !!!!! Nektek is lesz babátok csak még várat magára mint a miénk. Hát nem tudom nekünk sikerült-e mert azóta is szúr a hasam alja.
2012. júl. 27. 23:56
 22/35 A kérdező kommentje:
Szia. Mi újság veled??? Hogy állsz a tesztekkel??? Ha tudsz írj
2012. júl. 29. 08:52
 23/35 anonim ***** válasza:

Szia! Nem is teszteltem, mert teljesen felesleges volt a vérképem után. Semmi HCGm nincs, és a progeszteronom is marha alacsony volt.

Viszont volt egy nagyon szar értékem pénteken, ami miatt mehetek vissza a dokihoz. Nem vagyok feldobva. De inkább most az én egészségem fontos és nem az, hogy gyerek legyen. Ha nekünk nem lehet, akkor nem lesz és kész... kezdek beletörődni.

Remélem Nektek összejött!!!! ??? Tesztet csináltál már?

Closyzol csak vagy mást is szedsz?

Engem még nem is clostyztak és amíg nem vagyok rendben, kockázatos is.

2012. júl. 29. 20:56
 24/35 anonim ***** válasza:
Ja, amúgy ma megjött. Pár nap késéssel - de már minden bajom volt, hogy késett.
2012. júl. 29. 20:57
 25/35 A kérdező kommentje:

Sajnálom hogy megjött. Én még nem teszteltem clostyt nem szedek csak mercformin 500 xr-t. A hőm az még mindig fent van.

[link]

2012. júl. 30. 07:41
 26/35 anonim ***** válasza:

En orulok h megjott. Amilyen szar a hormonom... Nagyon biztato ez a ho!

Hnap teszt? Drukkolok!

2012. júl. 30. 09:44
 27/35 A kérdező kommentje:
Igen holnap reggel megpróbálok 1 tesztet reméljük mutat már valamit csak nem tudom mi volt az a két vérfolt.
2012. júl. 30. 09:55
 28/35 anonim ***** válasza:
Remeljuk beagyazodas. :-)
2012. júl. 30. 11:20
 29/35 anonim ***** válasza:
mi a helyzet? remelem pozitiv !!!
2012. júl. 31. 08:36
 30/35 A kérdező kommentje:

A gabriel teszt hibás volt de a párom most hoz másikat és meg csinálom azt írok hogy mi lett :) A hőm az ilyen:

[link]

2012. júl. 31. 08:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!