Volt peteérésem? Ha igen akkor jókor voltunk együtt?
Régóta szeretnénk babát és olyan jó lenne sikerülne. Kaptam gyógyszert és úgy örülnék ha lenne tőle peteérésem.
Szerintem is jókor. Ugyanezt szedem.
Hőemelkedésem nekem is volt középidőben, de a tüszőm nem repedt állítólag.
Kívánom, hogy hamar összejöjjön!!! Már mi is nagyon szeretnénk gyereket.
Ti mióta vártok?
Mi is ennyi ideje várjuk :) :( Nincs görbém, de én írtam ki ezt a kérdést: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Mindenképp írd meg, hogy sikerült e.
Mióta szded a gyógyszert?
14 napja szedem a gyógyszert fogytam is tőle már elég sokat :) Szépen fent van a hőd!! miért nem próbálsz meg egy érzékeny tesztet??
Megírom mi lesz a vége de reméljük szép pozi teszt :)
Mert félek a negatív teszttől. Megvárom, hogy késsen. Pl a holnap reggeli hő ha lejjebb megy, akkor nem fog késni.
Ha marad vagy stagnál, az jó jel.
Egyébként az elmúlt héten kétszer is előfordult, hogy majdnem elájultam és mindkétszer ültem. Ez persze a gyógyszerektől is lehet, vagy keveset ittam, vagy ettem.
Onnan, hogy a progeszteronom nem volt elég magas, legalábbis 3 hónapja.
Az LH teszt csak azt nézi, van e LH csúcs, ami a peteéréshez kell. De azt nem mutatja meg, hogy megreped e.
Azt a luteális fázis mutatja (mennyire stabilan megy fel, mennyire ugrál, mennyire stagnál stb).
Azért reménykedem, hogy ez a magas hő talán azt jelzi. Bár látod, most is ugrál 1-1 tizedet le-föl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!