Volt peteérésem? Ha igen akkor jókor voltunk együtt?
Régóta szeretnénk babát és olyan jó lenne sikerülne. Kaptam gyógyszert és úgy örülnék ha lenne tőle peteérésem.
Szió!
25ös teszt egyelőre negatív. A hőm visszament 36.6ra, aztán 36.9re.
Nem tudom, mit gondoljak. Remélem amiatt vagyok szarul, mert sikerült. Különben járhatunk utána mi okozza a rosszulléteimet.
És te hogy állsz?
Szerintem ott baba van!!! Hát az én hőm elég fura most se le se fel egy helyben van :) Nagyon várom már hogy tesztelhessek meg tudjam sikerült-e nekünk is végre.
Én holnap megyek vérvételre, ahol többek között progit és HCGt is néznek. Egyelőre nincs mensi, sem olyan jellegű fájás sem.
Ezúttal baba legyen, ne ciszta.
Hát a hőm még mindig egy helyben van de tegnap volt egy kis vérfoltom pisilés után, nagyon kíváncsi leszek mi lesz belőle.Drukkolok hogy neked is baba legyen.
Hátha most ágyazódott be :)
Nekem semmi vérfolt, csak sárgás folyás volt tegnap.
Ma 36.5 volt a hőm, ami miatt nem voltam feldobva. Mondjuk fél 6kor mértem, mert mentünk vérvételre, és mindig 7 körül szoktam mérni. Meg szúrt a hasam. Egyelőre nem jött meg.
Hat sajna en nem vagyok babas. A hcg nulla a progim 9 mlU, rakas szar.
a prolaktinom duplaja a felso hatarnak ugyhogy emiatt kesik a mensim. Sot sztem a rossulletet is ez okozza.
Remelem neked osszejott.
Nem tudom, mikor lesz gyerekunk egyre kevesebb a remnyem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!