Terhes lehetek? :/
Figyelt kérdés
Peteérésem 15.ére írta a ciklus.hu. 11.-12.én pharmatexxel védekeztünk. nem vártuk meg a 10 percet..kb 3 percet vártunk mikor elment bennem a párom. 17.-18.-án szintén Szeretkeztünk és ott sem vártuk meg csak kb 2-3 percet. még annyi lenne hogy 20.án 36,0 volt a hőm 21.én 36,6. leetséges hogy 20án volt egy peteérésem?? ekkora hőemelkedés akkor szokott lenni nem? jah és 21.én együtt voltunk védekezés nélkül..azt hittem túl vagyok a peteérésen:/ ha nem várjuk meg a pharmatexnél a 10 percet akkor semmi értelme nem volt? hőemelkedésről vélemény? ha jön a baba nem vetetném el, de hát igazából még nem terveztük. eddig mindig óvatosak voltunk csak ebben a hónapban volt baki :S köszönöm a válaszokat2012. júl. 23. 19:18
1/18 anonim válasza:
Igen, lehetsz. Pharmatexet szigorúan megszakítással szabad alkalmazni, és akkor se 100%-os módszer.
2/18 A kérdező kommentje:
hát kiváncsi leszek:s elég furcsa hogy minden nap derékfájással kelek és pár napja kezdődött petefészekszurkálás.. de már annyira, hogy kellemetlen.
2012. júl. 23. 19:34
3/18 A kérdező kommentje:
pharmatexet azért kezdtünk használni, mert a gumitól elég elviselhetetlen tüneteim lettek.
2012. júl. 23. 19:35
4/18 anonim válasza:
Mégis milyen tünetek a gumitól?
Gyakorlatilag olyan, mintha nem is használtál volna semmit, és úgy élvezet beléd, szóval bőven van esély...
5/18 A kérdező kommentje:
latex érzékeny vok. felpuffadtam szex utan , égő viszkető érzésem volt alul :S
2012. júl. 23. 19:47
6/18 anonim válasza:
Így, h nem vártátok meg a 10 percet, lehetsz terhes. Elég esélyesen.
8/18 anonim válasza:
A pharmatex akkor sem biztonságos, ha megvárjátok a 10 percet...
9/18 A kérdező kommentje:
hát ez szép lesz még van egy hetem. végig fogom idegeskedni
2012. júl. 23. 20:08
10/18 anonim válasza:
A Pharmatex egyátalán nem biztonságos, és simán lehetsz terhes, sőt 90%
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!