Lehetek így terhes? (lent)
Életemben először szedek fogamzásgátlót(Gestomix20).Menzesz 2ik napjától kezdtem el szedni,az volt a tájékoztatóban,hogy így akkor 7 nap után már véd.Együtt is voltam a 9 szem után a párommal megszakításossal,viszont elkezdtem utána olvasgatni,és kezdek aggódni,hogy ez felelőtlenség volt.
Másrészt már legalább 5 nőgyógyász véleményét kértem ki,mindegyik mást írt,volt amelyik azt írta,nem lesz baj,a tájékoztató megbízható,de volt amelyik szerint 15 napot várnom kellett volna,vagy 1 hónapot.
Most akkor tényleg aggódnom kellene,?:SS
Nem ez az első kérdés, amit olvasok tőled ezzel kapcsolatban. Ne kattogj már ennyire ezen. A dolog már megtörtént, azzal nem változtatsz rajta, hogy most szétstresszeled magad.
Amúgy szerintem tök felesleges izgulnod, hogy így teherbe ess, iszonyú kevés az esélye. Egyrészt szeded a bogyót, aminek a tájékoztatójában az van, hogy 7 szem után véd. A másik, hogy megszakítással voltatok együtt, ami ugyan nem 100%-os védekezés, de szintén csökkenti az esélyeket.
Szóval szerintem ne aggódj, élvezd inkább a nyarat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!