20 hetes terhes lehetek? Észre sem vettem?
A lényeg,hogy gond van a hormonjaimmal,többször kaptam már Norculotot,Proverát stb.
Március 2-án volt meg utoljára(Norculot hatására).
Azóta semmi.
Árpilis végén és június elején is csináltam tesztet,ami negatív.
Semmi egyebet nem érzek,nem híztam,hasam sem nőtt.
Áprilisban voltam orvosnál(a várt menstruáció előtt) semmit nem mondott,de ahogy olvastam akkor még nem látszik a terhesség se.
Nagyon buta,és hülye kérdés,de lehet,hogy 20 hetes terhes vagyok?
Biztos,megerősítenek majd mások,de szerintem nem valószínű a terhesség.
20 hetesen már biztosan érezned kellene,arról nem beszélve,hogy hormon problémáid vannak,a tesztek negatívak
Keress fel egy orvost
Első vagyok:
Én ugyan még nem voltam terhes,de szerintem egy 20 hetes terhességnek már bőven látszódni is kellene,még akkor is ha nem vagy vékony
173cm és 81 kg vagyok,van a hasamon is súly felesleg,de nem híztam,nem is gömbölyödtem
Köszi a válaszokat,ment a zöld kéz
Utolsó,nem tudom mikor születtél és mit mesélt anyukád,de ahogy írtad,anyukád 16 hetesen észrevette magán(gondolom nőtt a hasa,voltak tipikus tünetei stb) szerintem 99,99%-ra a tesztnek ki kellett volna mutatni,ráadásul kettőt os csinált.Ha március 2-án volt utolsó vérzése,akkor szerintem nagy biztonsággal április végén bőven +nak kellett volna lennie.
És látszódnia is kellene,még akkor is ha nem gyufaszál vékony,hanem van a hasán pár kg,hiszen az már félidő!
Ráadásul itt hormon gondok is fennállnak.
Szerintem doki,és kapsz gyógyszert,amit lehet hosszabb távon kell szedned
Jó Isten....Ne haragudj meg kérdező de kifekszek az ilyen kérdésektől(vigasztaljon nem a tiéd az első)
"A terhesség 20. hetében már nyomon lehet követni, hogy a baba mikor alszik és mikor van ébren. A magzatvíz mennyisége jelentősen megnövekszik, a legtöbb kismama pedig megtapasztalja a magzat mozgásait, amelyek a csontosodás következtében egyre erőteljesebbé válnak (ezeket akár már a leendő apuka is érezheti). Ettől a héttől kezdve a magzat szívhangjai már egyszerű sztetoszkóppal is hallhatóvá válnak!"
Na ennek fényében fizikai képtelenség hogy ne érezd hogy terhes vagy.Ha még teljesen tünetmentes is lennél(ami szintén kevés esélyű) akkor is már éreznéd és látszódna is.
Menj el endokrinológushoz!
A Norcolut, Provera nem hozta rendbe a ciklusod.
Mondjuk 20 hetesen én nem éreztem a babáimat, de pocim volt már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!