Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
ma vettem be a fogamzásgátló legeslegelső levelében a 18.tablettát,ma le is feküdtünk barátommal óvszer nélkül(nem ment el bennem),az orvos azt mondta 2 hét múlva (14.tabinál) már lehet nélküle csinálni mert nem probléma de a fogamzásgátlóra pedig az hogy nem 100%. oké nem kéne itt paráztatnom magam de azért eléggé gond lenne a terhesség.
2012. júl. 17. 23:20
 1/4 Hole Hunter ***** válasza:
Remélhetőleg a doki ért a szakmájához...ne parázz!
2012. júl. 17. 23:22
 2/4 anonim válasza:
B*szki mielőtt feljöttem, mondom anyámnak lesz 1 Lehetek térhess? KÉRDÉS erre ez a sor legteteje. XD Ha csak a Lehetek terhes ?! kérdések valós tartalmat közölnének ebben a az országban demográfiai robbanás lenne. XD
2012. júl. 17. 23:23
 3/4 A kérdező kommentje:
.:D figyeld. ha te ezen aszalsz elmehetsz,különösebben nem érdekel a többi ember kérdése,én feltettem a sajátomét,de azért köszi:)
2012. júl. 17. 23:25
 4/4 anonim ***** válasza:
biztos ami biztos sztem kotont is használjatok. egyszer csináltam gyereket azt is megbántam. kotonnal rosszabb dugni, de ha jól felszopod a fiúdat meg partner vagy a kotonhúzásban az jó. ne csináljatok gyereket nem éri meg
2012. júl. 17. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!