Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tegnapra vagy mára nem várom....

Tegnapra vagy mára nem várom. Megjön érzésem van, de nem görcsölök, ez helyett szúrkáló érzésem van. Fáj a derekam is. Kedden csináltam tesztet ami negatív lett. Reménykedhetek még?

Figyelt kérdés

2012. júl. 22. 12:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen reménykedhetsz, de ebből még bármi lehet. Inkább tesztelj, mert mi úgy sem tudunk erre mit mondani. Kedden még felesleges volt, de mostmár megismételhetnéd a tesztet.
2012. júl. 22. 13:28
 2/5 anonim ***** válasza:

mikor volt peteérésed? mikor voltatok együtt? igaza van az elsőnek, kell egy tesztet venni, ha mára nem várod, akkor azt ki fogja már mutatni nagy valószínűséggel a teszt.

egyébként a szurkáló érzés nem jelent semmit, beképzeltem én is már nagyon sokszor, sőt én még a hányingert meg a rosszulléteket is, mégsem lett belőle baba. megfogadom mások tanácsát és mostantól nem görcsölök rá, nem számolgatok, és nem költök 15-20ezreket ovu tesztre, csodaszerekre, terhességi tesztekre.

Tényleg nagyon fontos, hogy ne görcsölj rá. Ha most nem jön össze, akkor majd összejön legközelebb. Környezetemben mindig azoknak sikerült akik nem törődtek semmivel, csak szeretkeztek, szerették egymást és nem számolgatták, hogy mikor kell együtt lenni.

Ettől függetlenül tényleg remélem, hogy összejött neked!! :) Csak tényleg én is beképzeltem már a hasszurkát is meg mindent és nagy csalódás volt, amikor kiderült, hogy nem most jön a baba.

Vegyél tesztet és írd meg mi lett az eredmény.

2012. júl. 22. 15:06
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom pontosan mikor volt peteérésem,nem nagyon szoktam figyelni de ált a menses előtt egy héttel szoktam szúrkálást érezni.Ez előtt voltunk együtt és utánna.A hasszúrka alatt nem.
2012. júl. 22. 15:38
 4/5 anonim ***** válasza:
ezt így nem nagyon lehet tudni. vegyél egy tesztet, az a biztos!
2012. júl. 22. 16:48
 5/5 anonim ***** válasza:

Június közepén csináltam tesztet negatívot mutatott. Július elején amikor nem vártam a bajomat éreztem azt a mintha megjön érzést. MOndtam is a páromnak, hogy sajna tuti nem jött össze most sem. Nagyon elkeseredtem. Rosszul voltam már akkor de betudtam annak az őrületes melegnek. Aztán aznap nem jött meg mikor naptár szerint szokott másnap egyedül voltam itthon de minden órában azt éreztem h na most jött meg. Aztán már csak kíváncsiságból lementem a patikába egy tesztért és megcsináltam. Hatalmas meglepetésemre gyönyörű pozitív eredményt kaptam. Szóval nem kell aggódni kicsit később csináld újra. Sok jelre én is azt hittem megfog jönni a hasszurka is megvolt a hányinger a legfurcsább a mellbimbó fájdalom volt. Nálam az volt a leggyanúsabb jel ilyet még sosem éreztem akármi ért hozzá kínszenvedés egy érzése volt. Próbáld újra a tesztelést szerintem :)

Majd meséld el mi volt :)

2012. júl. 26. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!