Teljesen összezavarodtam. Nagyon nem szeretnék terhes lenni. De most mégis van esélye? (nagyon fontos)
Figyelt kérdés
Nagyon sok emberrel beszéltem már és mindenki azt mondta kizárt.. a történet röviden annyi, hogy a barátom megujjazott 4-5 órával azután h lehúzta a gumit.. miután lehet h olyan maardt a keze.. de letörölte.. (állitólag) aztán bevettem egy esemény utáni biztos ami biztos és az első bogyótól 5. napra meg is jött.. elvileg ilyenkor minden rendben.. de 3 hónapra rá elkezdett fájni a hasam meg hányingerem van.. ma fogtam magam és elmentem a helyi nőgyógyászhoz h felirassak sima fogamzásgátlót.. aki erre kitalálta h lát valamit és lehet h terhes vagyok.. vinnem kell vizeletet.. iszonyú bunkó volt.. meg nem is magyarázott semmit.. délután vettem egy tesztet persze negativ.. most akkor mivan? ha nincs semmi akkormeg mért ilyen a doki.. kész vagyok... (17 éves)2009. júl. 14. 20:11
21/23 A kérdező kommentje:
igazából nemtom folyásom van.. de sztem az fertőzés.. majd kiderül.. :( :)
2009. júl. 23. 15:37
22/23 anonim válasza:
Az lehet, de akkor a hasad is fájhat, ha kismedencei gyulladás van.Ezt a dokinak mondtad?
23/23 A kérdező kommentje:
hát tegnap voltam 1 másik dokinál.. ő azt mondta h minden nőgyógyászati probléma vagy terhesség ki van zárva.. azt mondta menjek urologushoz.. vagy háziórvoshoz.. mert lehet vakbél.. mondjuk az a hányingert is magyarázná.. majd kiderül.. :)
2009. júl. 28. 20:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!