Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teljesen összezavarodtam....

Teljesen összezavarodtam. Nagyon nem szeretnék terhes lenni. De most mégis van esélye? (nagyon fontos)

Figyelt kérdés
Nagyon sok emberrel beszéltem már és mindenki azt mondta kizárt.. a történet röviden annyi, hogy a barátom megujjazott 4-5 órával azután h lehúzta a gumit.. miután lehet h olyan maardt a keze.. de letörölte.. (állitólag) aztán bevettem egy esemény utáni biztos ami biztos és az első bogyótól 5. napra meg is jött.. elvileg ilyenkor minden rendben.. de 3 hónapra rá elkezdett fájni a hasam meg hányingerem van.. ma fogtam magam és elmentem a helyi nőgyógyászhoz h felirassak sima fogamzásgátlót.. aki erre kitalálta h lát valamit és lehet h terhes vagyok.. vinnem kell vizeletet.. iszonyú bunkó volt.. meg nem is magyarázott semmit.. délután vettem egy tesztet persze negativ.. most akkor mivan? ha nincs semmi akkormeg mért ilyen a doki.. kész vagyok... (17 éves)
2009. júl. 14. 20:11
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg 3 hónapos terhes lennél, akkor nem csak "valamit" kellett volna lásson, hanem egy pici babát kalimpáló szívvel. Szóval nyugi, persze akkor ha azóta nem volt baleset..
2009. júl. 14. 20:14
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
A negatív teszt biztató, viszont ha mégis terhes lennél, az nem a három hónappal ezelőtti esetből lenne. Holnap reggel csinálj még egy tesztet, első vizeletből, és ha az is negatív, megnyugodhatsz.
2009. júl. 14. 20:22
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha azóta nem voltál pasival akkor nem vagy terhes ez szinte biztos.
2009. júl. 14. 20:46
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Ez lehet ciszta tünete is. Nem egy esetben felületes vizsgálattal a doki azt hitte baba, közben nem is. Nyugi nem vagy terhes, viszont ha ciszta tényleg, kezeltetni kell gyorsan.
2009. júl. 14. 21:06
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Semmiképpen sem vagy terhes, 4-5 óra szabadlevegőn, ez egy spermának egyenlő a halállal. Főként, hogy megtörölte és te esemény utánit is bevettél, ami csúnyán megkavarta a ciklusod, felesleges volt, akár ez is okozhatott cisztát, amelyet az orvos akár terhességnek vélhetett. 1000%, hogy nem vagy terhes, efelől nem kell aggódnod, de én biztos szóvá tenném az orvosnak a tablettát, nameg megjegyezném, hogy miért ilyen bunkó :S:S Az én nőgyógyászomnál kedvesebb orvos nincs, talán a házi orvosom. Nem tudom miért csinálja ezt, tedd szóvá nyugodtan..senkinek nincs joga bunkóskodni a betegeivel, ha én ilyet tennék a kutya sem jönne hozzám :S:S Nyugodj meg nincsen semmi baj :):) Remélem tudtam segíteni :)
2009. júl. 14. 21:31
 6/23 A kérdező kommentje:
nem 3 hónap három hét.. bocsánat.. csak idegesség.. és igen köszönöm én is cisztára gondoltam.. és a tesztet is megcsinálom reggel köszönöm
2009. júl. 14. 21:39
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon picike az esélye hogy terhes vagy. Szerintem is ciszta lesz. Bevetet az esemény utánit megjött a teszt nega lett. Az orvos biztos mást érzett nem babát. Szóval nyugi. És tényleg írass gyógyszert nehogy egyszer tényleg baj legyen.
2009. júl. 15. 11:25
 8/23 A kérdező kommentje:
közben csináltam még egy tesztet reggel is.. az is negativ.. most várom a laboreredményt.. nemtudom mért félek tőle annyira.. hisz tudom h lehetetlen.. a melles dolgokon meg a pecsételésen kivül már mindent behaluztam.. teljesen kész vagyok.. pedig ha nem rólam lenne szó tudnám h lehetetlen igy terhesnek lenni.. ugye?
2009. júl. 16. 15:07
 9/23 anonim ***** válasza:
Eléggé lehetetlen, ne aggódj rajta. És kérj tabit a nődokitól.
2009. júl. 16. 17:12
 10/23 anonim ***** válasza:
Szerintem biztos nem vagy terhes,de írd meg mi lett a labor eredményed jó.
2009. júl. 16. 22:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!