Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti mennyi idő alatt estetek...

Ti mennyi idő alatt estetek teherbe? Nekem még fél éve semmi.

Figyelt kérdés
2012. júl. 20. 10:44
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Ez tényleg nagyon tanulságos. Bár én azt mondom másoknak, h. nem stresszelek rá, de nem így van. Tudat alatt nagyon is ezen járnak a gondolataim állandóan.
2012. júl. 20. 11:20
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Az első gyerekkel májusban láttunk neki, októberre jött össze.

Először akkor kezdtem gondolkodni, amikor augusztusban sem jött össze, azt hittem, egyből sikerül majd:)

Akkor vettem ovu tesztet, ami szerint szeptemberben nem is volt ovum:(

De októberben már volt, el is kaptam apát, és össze is jött.

így az első a 6. hónapban sikerült.

A másodikra is így készültünk, de azzal már könnyebb dolgunk volt, az első alkalommal összejött.

A 6 hónap nem vészes idő, ne aggódj, lehet ebben a hónapban már sikeresek is lesztek! Itt a nyár, tervezzetek egy csomó közös programot, hiszen jövőre már nem lesz annyi lehetőségetek, hogy kettesben legyetek - addigra már TUTI összejön a baba:)

Mihelyt kikapcsolsz, és csak a párodra koncentrálsz, a görcs is lazul majd:)

Határozd el, hogy a nyarat csak a párodra koncentrálva töltöd, nem a teherbeesésre, de ha szeptemberre nem vagy terhes, akkor kivizsgálást kérsz. Igy tudod, hogy minden oké, megnyugodhatsz, mert lesz megoldás akkor is, ha véletlenül nem jön össze!

Hajrá, nagyon drukkolok, és nagyon jó "kettesben" nyarat:)

2012. júl. 20. 11:21
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Pont a 6.hónapban..:)

Sok sikert.

24hkkm

2012. júl. 20. 11:23
 14/18 A kérdező kommentje:
Akkor most megpróbálom összeszedni magam, és kizárni a baba gondolatát a fejemből, másra koncentrálok, élvezem a nyarat. :) Talán ez tényleg segíteni fog. :)
2012. júl. 20. 11:24
 15/18 anonim ***** válasza:
Drukkkkkkolokkkk nagyooooon
2012. júl. 20. 11:34
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
a párommal több mint 3 éve próbálkozunk.most egy kis remény van arra hogy jön a baba mert 2 napja voltam dokinál 10,5 mm a nyálkahártyám de azt mondta ebből még bármi lehet a lényeg h még nem jött meg (4 napja késik).azt mondta ha a héten nem jön meg menjek el laborba hcg tesztre remélem babás vagyok :)
2012. júl. 20. 12:48
 17/18 A kérdező kommentje:
Hát, én szurkolok, hogy az legyél :)
2012. júl. 20. 12:56
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

A lányunk, az első hónapban sikerült. Májusban kezdtük el, és egy hónap múlva már pozitív volt a teszt!

2,5 év telt el a szülés óta, 4 hónapja volt egy vetélésem (missed ab.), a 7. próbálkozós hónapba sikerül, csak nem maradt velünk! Ettől a hónaptól kezdtük el újra, remélem hamarosan bekopogtat a gólya és velünk is marad!

Sok sikert nektek! Szerintem is használjátok ki a nyarat, mert jövőre már lehet 3-an lesztek én azt kívánom! Ha ősszel még semmi, akkor érdemes elmenni dokihoz!

Sokan ajánlják a folsavat, valamilyen kismama vitamint, e-vitamint, hőmérőzést, ovutesztezést, méhpempőt!

Én most ovutesztelek, 2 naponta vagyunk együtt, vagy ahogy megkívánjuk egymást, nem pattanok fel rögtön az együttlét után! Szedek kismama vitamint is. Remélem hatásos lesz!

2012. júl. 20. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!