Ha átlag 25 napos a ciklusom akkor mikor lehet peteérésem?
Figyelt kérdés
2012. júl. 19. 23:44
11/22 anonim válasza:
nekem ugyanígy 25 nmapos volt,és a mensi első napjátol számolva ,a 10.napon estem teherbe,vettem ovu tesztet és az is kimutatta hogy akkor volt peteérésem,tehát próbálkozz a 9.naptól,13 . napig ,sok sikert:)
12/22 anonim válasza:
utolsó vagyok,nem visszafelé számoltam hanem elörre vérzés első napjátol 10.nap,én is mindíg késöbbre számoltam de a végén 7 hó próbálkozás után mikor vettem tesztet kiderült hogy elöbb van
14/22 anonim válasza:
A 9-11-13 napokon legyetek együtt!!!!!
15/22 anonim válasza:
Utolsó válaszolónak 14-es ha jól látom :-)teljesen igaza van!Nekem 26 naposak a ciklusaim, van hogy 24 ezért nagy átlagnak 25-26 napot számolok a menstruációs-ovulációs naptárba a neten!Valóban a 9-11-13 nap a nyerő a naptár szerint is,. És szerencsére nekem minden hónapban látható-érezhető tüneteim is vannak, mint a szurkálás, pici fájdalom, és a tojásfehérjés váladék, ami már hamarabb elkezdődik, de akkor a 11-13 nap között a legnyúlósabb, vagyis ilyenkor vagy a legtermékenyebb, mert ez a váladék óvja, segíti előre a spermiumokat!Én így igyekszem babásodni!sok sikert!!
16/22 A kérdező kommentje:
kb 12.-13. nap környékén érzek valami olyasmit ami azt hiszem ez lehet.. Elképzelhető?
2012. júl. 20. 10:06
17/22 anonim válasza:
Szinte biztos hogy az, remélhetőleg minden rendben van és érzed!Sok sikert!
18/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen nagyon jól esik hogy ennyien próbáltok segíteni! Köszönöm!!!
2012. júl. 20. 10:11
19/22 anonim válasza:
Legútóbbi ciklusom 26 napos volt, 12. napon volt peteérésem, 13. napon meg is fogant a kisbabánk.
20/22 A kérdező kommentje:
Ma 10. ciklusnapomon kezdett nyúlós nyákom lenni
2012. júl. 25. 22:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!