Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Használ valamit aktus után a...

Használ valamit aktus után a fenék felpárnázása vagy esetleg gyertyaállás? Esetleg melyik? Mennyi ideig?

Figyelt kérdés
Tapasztalatokat írjatok akinek így összejött vagy pont nem...

2012. júl. 19. 16:35
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Igen tudom de a cél érdekében hajlamos az ember sok mindent kipróbálni
2012. júl. 19. 21:51
 12/24 anonim ***** válasza:
A gyertyaállás az fura és tényleg kiábrándító, szerintem eleve csináljátok párnával a feneked alatt és utána egyszerűen maradj így. Abban semmi kiábrándító nincsen. Az a lényeg, hogy ne hagyd, hogy rögtön kifolyjon, hanem maradj úgy egy darabig...
2012. júl. 19. 23:44
 13/24 A kérdező kommentje:
Mi már ott tartunk hogy akár fejen is állnánk ha ez lenne az ára..
2012. júl. 19. 23:50
 14/24 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező,nem kiábrándító de a cél érdekében mindent,a gyerekcsinálás a gyerekcsinálásról szól ez van én egyszerre kipolcoltam és gyertya,ha a párod is ennyire szeretné a babát nem fog kiábrándulni csak lessz nagy öröm ha sikerül,még egyszer tudom mit érzel és igenis a cél érdekében mindent:)
2012. júl. 20. 06:12
 15/24 anonim ***** válasza:

Mi is próbálkozunk egy ideje a babával (még nem jött össze sajna), eleinte én is mindig gyertyába "dobtam magam" az aktus után, és a párom nagyon aranyos volt, mikor már nem bírtam úgy maradni, akkor tartotta ő a lábamat. :D

DE!

Beszéltem nemrég egy kedves orvos ismerősömmel, és ő mondta el nekem, hogy gondoljak már bele a hüvely anatómiai elrendezésébe. Mert ha gyertya állásban vagyok, akkor kb. ugyanolyan a hüvelyem dőlésszöge, mint ha feküdnék, csak éppen a másik irányba, tehát nem oszt, nem szoroz, viszont a párna a fenék alatt pont jó magasságra emel, így ő ezt javasolja. :) Mi így próbálkozunk már második hónapja, remélem összejön...

2012. júl. 20. 09:21
 16/24 A kérdező kommentje:
Lett belőle valakinek baba mármint ez segített?
2012. júl. 20. 10:09
 17/24 anonim ***** válasza:
14 es vagyok nekem lett,1.5 éves a kislányom
2012. júl. 20. 13:00
 18/24 A kérdező kommentje:
14-eske neked mennyi idő után jött így össze előzte meg sikertelen kísérletek? :) Jó egészséget NEKTEK!
2012. júl. 20. 13:04
 19/24 anonim ***** válasza:

Nekem 2-3-4 havonkénti menses, PCOs mellett az h felraktam a lábam a szekrényre, meghozta az eredményt. Első clostys hónapom volt s az első, hogy igy felpolcoltam a lábam.

Sok sikert neked!

19+4 kismama

2012. júl. 20. 17:29
 20/24 anonim ***** válasza:
14 es vagyok 2. hó próbálkozás elötte 6 hó sikertelen
2012. júl. 20. 18:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!