Használ valamit aktus után a fenék felpárnázása vagy esetleg gyertyaállás? Esetleg melyik? Mennyi ideig?
Mi is próbálkozunk egy ideje a babával (még nem jött össze sajna), eleinte én is mindig gyertyába "dobtam magam" az aktus után, és a párom nagyon aranyos volt, mikor már nem bírtam úgy maradni, akkor tartotta ő a lábamat. :D
DE!
Beszéltem nemrég egy kedves orvos ismerősömmel, és ő mondta el nekem, hogy gondoljak már bele a hüvely anatómiai elrendezésébe. Mert ha gyertya állásban vagyok, akkor kb. ugyanolyan a hüvelyem dőlésszöge, mint ha feküdnék, csak éppen a másik irányba, tehát nem oszt, nem szoroz, viszont a párna a fenék alatt pont jó magasságra emel, így ő ezt javasolja. :) Mi így próbálkozunk már második hónapja, remélem összejön...
Nekem 2-3-4 havonkénti menses, PCOs mellett az h felraktam a lábam a szekrényre, meghozta az eredményt. Első clostys hónapom volt s az első, hogy igy felpolcoltam a lábam.
Sok sikert neked!
19+4 kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!