Van-e valaki még, akinek 20-án vagy 22-én (nem) kellene megjönnie? Kicsit zavarban vagyok. :S
Kicsit hosszú leszek, ne haragudjatok.:S
Júniusban 20-án vagy 22-én kezdődött a menstruációm (sajnos nem emlékszem pontosan és nem is írtam föl). Napra pontos szokott lenni. Az esetek 99%-ában érzem, hogy mikor lesz peteérésem, mert nagyon tud szúrni a petefészkem. Viszont a legutóbbi menstruáció utáni kimaradt. Nem éreztem semmit. Vagy pedig volt, csak észrevétlenül. Néhány napja megbeszéltük a férjemmel, hogy jöhet a második baba, 2 napja együtt is voltunk védekezés nélkül. (Ezelőtt a megszakításos módszert alkalmaztuk, úgy voltunk vele, hogy ha jönni akar, jöjjön.) De most nem tudom, hogy hol tartok, és amíg tart a feszült várakozás :), gondoltam, várakozhatnánk együtt, aki szintén a napokban nem várja.:)
26/N
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Mi is mar varakozoban vagyunk,ha van kedved johetsz hozzank is :) +__+
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!