Tegnap előtt (kedden) a hőm 36,2 volt de tegnap meg ma is 36,4 az ébredési hőm! Viszont a mensim 6. napjában járok! Akkor ez most hogy is van?
viszont a mensim 6. napjában járok!akkor ez most hogy is van?nem hőmérőztem még soha,csak a párommal babát szeretnénk így kipróbáltam mert igaz minden hónapban megvan..de csúszkál azért!
És szeretném ha összejönne...sajnos cisztáim is vannak már 14éves korom ota rendszertelen volt...
így fogamzásgátlót szedtem.abbahagytam 2 hónapja és ebben a hónapban szépen meg is jött jún 14.-ére:)reménykedve hogy van peteérésem
de ezt a hőgörbét nem igazán értem még a neten is vezetem a ciklus.hu-n
Szia!
Ez semmit nem jelent, szerintem még nem volt peteérésed. Nekem is volt, hogy magasabb lett a hőm. Nézd csak:
szerintem nem volt peteérésem:(
szia!:)igen én is úgy tudom hogy mensikor nem lehet..:S
igen valószínű hogy nem volt pé-d. :(sajnálom
ti is szeretnétek már ?megmutatnám az enyémet is..de csak kedd óta mérem...
de én pl azt sem értem hogy ha nekem most marad pl 36.4 és nem megy le akkor honnan tudom hogy tüszőrepedés mikor van..mert valakinél lemegy valakinél nem...
ne haragudj a sok kérdésért de mindig böngészem a netet...
lehet hogy mégis péd most nézem...ha rendszeres a mensid akkor a tüszőrepedés előtt lecsökken
neked meg jóval lecsökkent ami szerintem szépen látható aztán meg szépen felment és fent is maradt egy pár napig...
neked késik amúgy?
nem értem tényleg pedig nem vagyok analfabéta...:)
de akkor ha 2-3 naponta vagyok együtt a párommal pl. a mai naptól akkor 100?vagy csak 50?:)
Nem, még nem késik.
Azt mondják, hogy peteéréskor csak 30% a teherbeesés esélye, így nehéz megmondani sajnos.
Sajnos tényleg nincs ilyen,hogy 100%, ha elkapjátok a peteérést!
Nekünk elsőre összejött a fiunk, barátnőmék viszont már 4 hónapja hőmérőznek, tehát mindig pé-kor vannak együtt, mégsem jön!
huh...pedig olyan sok oldalon van hogy ez milyen jó....:S
hát ez nem túl biztató...:(
hát akkor szerintem ma elkezdjük...aztán 2 naponta együtt leszünk...aztán majd lesz...
bár én semmit nem érzek max hogy ma egy párszor beszúrt a hasam alja...
dehát már mensim nagyon végén vok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!