Lehet, hogy terhes vagyok? Ciklusom 24. napjában járok (ált. 30-35 napos), már 3 napja azonos az ébredési hőm, és olyan mintha "jeleket" észlelenék magamon.
Sziasztok! Ciklusom 24. napjában járok (ált. 30-35 napos), már 3 napja azonos az ébredési hőm, és olyan mintha „jeleket” észlelenék magamon. 4 napja erős alhasi fájdalmam volt, aztán 3 napja érzékenyek a mellbimbóim és alhasi kellemetlen érzés lépett fel, valamint olyan dolgokat kívántam meg, amit viszonylag ritkán eszem (gyümölcs). Azonban az alhasi érzés és a bimbó érzékenység 2 nap után elmúlt, de jelentkezett olyan vizes „folyás”, ami igazából nem is látszik a bugyin, csak úgy érzem, mintha lenne. Azt szeretném kérdezni, hogy szóba jöhet-e a terhesség, vagy csak beképzelem magamnak a „jeleket”? (mert ugye ezeket más is okozhatja)
Köszönöm!
Szerintem nagyon korai még,hogy jeleket érezz.A legtöbb igazi jel csak a menstruáció kimaradása után jön.Nekem a vizes folyás mindig menstruációt jelez,de nekem csak egy-két nappal előtte szokott jelentkezni.
Sok sikert Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!