Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miert mondhatta ezt a doki?

Miert mondhatta ezt a doki?

Figyelt kérdés

Pco-s vagyok, mult het ota szedek gyogyszert IR-re. Pont ma vagyok a 14. cn-on es gondoltam kivancsisagbol elmegyek nodokihoz, hogy van e egyaltalan egy kis kosza peteeresem.

Hat nyilvan elkeserito dolgokat lattunk uh-n, cisztas petefeszkekkel, meg egy 13 mm-es tuszot. Megkerdezte ugyan hogy hanyadik cn-on vagyok, de mar mondta is mindjart, hogy ebbol ebben a honapban biztos nem lesz baba. Persze szamitottam is en erre, de remenykedtem, hogy lesz szep tuszom, ami par nap mulva megreped, amugy sose 28napos ciklusaim voltam, hanem 30-32 tehat valoszinuleg korabban se a 14. napon volt pém, sot a lanyom is a 16-18. nap korul fogant, es ez tuti biztos, mert csak akkor voltunk egyutt. (a pco-t meg ugy tunik szules utan nyertem meg, f*sza).

Szoval, tudom, hogy eselytelen, meg minden, es remenykedni se akarok nagyon benne, de miert olyan biztos benne a doki, hogy ebbol nem lesz semmi?? az miert nem jatszik, hogy a 18-20. nap korul reped meg? es mi lesz vele egyaltalan, csak ott elsorvad es kesz, vagy hogy mukodik ez egyaltalan??

Bar ha a doki igy leirta, akkor mindegy, biztos igaza van. jah, es a legszebb, hogy amugy jo orvos kedves, meg minden, de amikor felhozta, hogy jovo honaptol szedhetnem a clotsy-t, azt mondta, o ilyet szakorvosi rendeles kereteben nem akar csinalni, nem irja ki (mert amugy sztk-ban). jo nyilvan megertem es tudom, hogy milyen veszelyei vannak, pl a ki nem repedt tuszok elcisztasodnak, de akkor is, most ezert is fizessek meg egy kort magandokinak, csakhogy kiirjon egy nyomi receptet???

Kicsit kivagyok mar az egesz tebolyda miatt, igazan szeretnenk a babat, de ugy tunik fentrol nagyon nem akarjak....

2012. júl. 18. 22:06
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
manka: egyebkent igen, oktoberben megyek kontrollra, de a doki azt mondta, ha kozben elobb teherbe esnek, akkor azonnal jelentkezzek, mert ujra kell gondolni a gyogyszerezest.
2012. júl. 21. 21:54
 12/13 anonim ***** válasza:
20-22mm közt kellene megrepednie a tüszőknek. Ovu mikroszkópod nincs?
2012. júl. 22. 07:32
 13/13 A kérdező kommentje:
nincs sajnos, epp akkor keszultem venni, amikor kiderult a pco, gondoltam akkor mar nem veszem meg, ugyse lesz szukseg ra egy darabig. mondjuk azert lehet veszek egyet a jovo honapban megis, majd kiderul. nekem.most az is haladas lenne mar, ha olyan 30-32 napra normalisan megjonne, mint regen. ez a 18. cn, hamarosan ugyis kiderul mi lesz.
2012. júl. 22. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!