Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miert mondhatta ezt a doki?

Miert mondhatta ezt a doki?

Figyelt kérdés

Pco-s vagyok, mult het ota szedek gyogyszert IR-re. Pont ma vagyok a 14. cn-on es gondoltam kivancsisagbol elmegyek nodokihoz, hogy van e egyaltalan egy kis kosza peteeresem.

Hat nyilvan elkeserito dolgokat lattunk uh-n, cisztas petefeszkekkel, meg egy 13 mm-es tuszot. Megkerdezte ugyan hogy hanyadik cn-on vagyok, de mar mondta is mindjart, hogy ebbol ebben a honapban biztos nem lesz baba. Persze szamitottam is en erre, de remenykedtem, hogy lesz szep tuszom, ami par nap mulva megreped, amugy sose 28napos ciklusaim voltam, hanem 30-32 tehat valoszinuleg korabban se a 14. napon volt pém, sot a lanyom is a 16-18. nap korul fogant, es ez tuti biztos, mert csak akkor voltunk egyutt. (a pco-t meg ugy tunik szules utan nyertem meg, f*sza).

Szoval, tudom, hogy eselytelen, meg minden, es remenykedni se akarok nagyon benne, de miert olyan biztos benne a doki, hogy ebbol nem lesz semmi?? az miert nem jatszik, hogy a 18-20. nap korul reped meg? es mi lesz vele egyaltalan, csak ott elsorvad es kesz, vagy hogy mukodik ez egyaltalan??

Bar ha a doki igy leirta, akkor mindegy, biztos igaza van. jah, es a legszebb, hogy amugy jo orvos kedves, meg minden, de amikor felhozta, hogy jovo honaptol szedhetnem a clotsy-t, azt mondta, o ilyet szakorvosi rendeles kereteben nem akar csinalni, nem irja ki (mert amugy sztk-ban). jo nyilvan megertem es tudom, hogy milyen veszelyei vannak, pl a ki nem repedt tuszok elcisztasodnak, de akkor is, most ezert is fizessek meg egy kort magandokinak, csakhogy kiirjon egy nyomi receptet???

Kicsit kivagyok mar az egesz tebolyda miatt, igazan szeretnenk a babat, de ugy tunik fentrol nagyon nem akarjak....

2012. júl. 18. 22:06
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
*felhoztam
2012. júl. 18. 22:08
 2/13 anonim ***** válasza:

Lehet nézte a méhedet is, és nem elég vastag a méhnyálkahártyád, hiába reped meg a tüsző...vagy nem tudom...

Igazáből meg kellene repednie, mert ha nem reped meg ill. nem szabadul ki,abból lesz a ciszta.

2012. júl. 18. 22:53
 3/13 A kérdező kommentje:
9 mm a mehnyalkahartyam. gondolom o a 28 napos ciklust vette alapul, persze el is felejtettem neki mondani, hogy sose volt annyi, de februar ota meg aztan plane nem. hat nem tudom mi lesz. ez a 13 mm tenyeg eleg karcsu sajnos. en se igazan hiszek mar benne :(
2012. júl. 18. 23:04
 4/13 anonim ***** válasza:

Egy kis megnyugtatás :) Én múlthónapban voltam ultrahangon, más miatt, de azért a doki mondta hogy van egy 12mmes és egy 13mm-es a tüszöm... Utánna néztem neten, és elkeseredtem, mert sokan írták hogy az a kis tüsző annyi idő alatt nem érik meg blabla... Nem is reménykedtem. Azóta se jött meg. :)

6hkm :)

2012. júl. 19. 06:16
 5/13 A kérdező kommentje:
koszi utolso aranyos vagy, es gratula a babahoz!!! megkerdezhetem, hogy hanyadik cn-on voltal? es vegul mikor repedt meg a tuszo? ha van esetleg gorbed akkorrol, szivesen megneznem. mert sajnos ez a 14. napon volt, bar mint irtam, sose voltak 28 naposak a ciklusaim. most meg a pco-val, haaaaat. nyilvan nem vartam csodat 1 het utan, csak jo lett volna, ha kicsit jobb hireket kapok.
2012. júl. 19. 07:53
 6/13 anonim ***** válasza:
Köszi :) Hőmet nem mértem soha, az uh a 16 ciklusnapomon (ha ez a cn) volt, nem tudom mikor is repedhetett meg, mert azon az egy uh-n voltam. És 28 cn-on teszteltem a pozit, de nekem 32,33,34 naposak a ciklusaim. Szóval hidd el abból a tüszőből még akármi lehet :)
2012. júl. 19. 08:04
 7/13 anonim ***** válasza:

Légy egy kicsit türelemmel, múlt hét óta szeded csak a metformint, ilyen gyorsan nem rendezi a ciklust. Tartsd a 3-as kezelést és pár hónap múlva lesz javulás, meglátod, baba is sikerül! a closty-t még ne engedd!

Amúgyis mondják, hogy az első 3 hónap metszedésnél, még ne próbálkozzatok élesben, mert vetélés is lehet. Hagyd, hogy hasson a bogyó! Kitartás!

2012. júl. 19. 10:01
 8/13 anonim ***** válasza:
Ha maúgy is hajlamos vagy ara, hogy cisztáid legyenek, akkor az orvos jót akart azzal, hogy nem írja ki neked azt a gyógyszert, amitől még nagyobb a veszélye, hogy cisztáid lesznek. Te mondtad, hogy szerinted jó orvosnál vagy, hagyd, hogy tegye a dolgát, neki ez a szakterülete!!!
2012. júl. 20. 00:15
 9/13 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Adj egy kis időt a metnek, gondolom mész majd vissza kontrollra az IR miatt. Ha javulsz tőle, akkor magától megoldódik a dolog idővel. :-)

A closti még korai, ha csinálna is peteérést, ezzel a betegséggel elég magas a vetélés esélye, ne erőltesd még. Ha pedig idővel mégis kapsz, a cisztásodást tüszőrepesztővel el lehet kerülni.

Szóval türelem! :-)

2012. júl. 20. 04:51
 10/13 A kérdező kommentje:
na ez igy fura. ma eleg egyertelmuen eros tojcsis nyakos folyasom volt. a ciklus tobbi napjan nem nagyon szokott folyasom lenni, de ma olyan nagykonyv szeruen megvolt a tojcsis nyak. ha "jol mukodnek" akkor a szerdai vizsgalat alapjan elvileg ma lenne kb 19-20 mm a tuszom. most akkor lehet hogy megis lesz valami? mondjuk nem nagyon hiszem, de a remeny hal meg utoljara. kovetkezo honaptol homerozok asszem.
2012. júl. 21. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!