Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Miért mondhatta azt a doki,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondhatta azt a doki, hogy a köv. Vérzésem 2. napján kezdjem el szedni a Dienille fog. Gátlót? Miért mondott ellent a betegtájékoztatónak?

Figyelt kérdés
Egyébként ez lesz az első,hogy tabit fogok szedni,és nagyon sok rosszat olvastam konkrétan a Dienille-ről.Parázok...nem kicsit... Érdemes?
2012. febr. 6. 18:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Ezt miért nem tőle kérdezted meg?!
2012. febr. 6. 23:02
 2/5 A kérdező kommentje:
És milyen magyarázatot adott volna? Csak mert tudom,hogy dokifüggő,hogy ki mikortól mondja a kezdést és második napot még csak 1 helyen olvastam eddig.
2012. febr. 7. 16:46
 3/5 anonim ***** válasza:

Azt gondolod, hogy a kedves válaszolók jobban fogják tudni, mint a saját orvosod?

Szerintem fogadj szót a dokinak és mihamarabb vedd be a bogyókat, használjatok óvszert, gyűrűt, spirált, mindegy, csak ne szaporodj!

2012. febr. 7. 16:57
 4/5 anonim válasza:
én is Dineillt szedek, bár nem rég óta, most tartok a második levél végénél. nekem azt mondta, h rögtön az első napon vegyem be, betegtájékoztató 3-5. napon írja, igazából ha rögtön első nap beveszed, nagy valószínűséggel végig fogod pecsételni az első hónapot, ahogy én is. ha a 3-on, 4-en v az 5-en akkor nem valószínű, de minél előbb vedd be! gond nem lesz belőle, szedd rendszeresen, minden nap kb. ugyanabban az időpontban. nekem bevált :)
2012. febr. 7. 18:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha az orvos nem az első napot javasolja, az általában azért van, hogy a közti vérzés kisebb valószínűséggel történjen meg. De igazából 'tökmindegy', hányadik napon kezded el, ha az első hónapban plusz védekezés is van (ami azért ajánlott)
2012. febr. 10. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!