Hogyan tűntethetném el?
Sajnos ha nap éri az arcomat, akkor azonnal bebarnul a "bajszom" helyén a bőröm, valahogy több pigmentem termelődhet ott.
Hogyan lehetne eltűntetni s.o.s. ezt a barna foltot????
Szia!
Sajnos én is ezzel a problémával küzdök:-(
Néhány éve elmentem egy gyógyszertárba és a gyógyszertáros 2 krémet is javasolt. SAjnos nem olcsók, de úgy érzem nőként bármennyit hajlandó lennék áldozni rá, csak ne látszódjon.
1. Bioderma hiperpigmentációs krém 50+ spf (ez nagyon jó én márciusban szoktam elkezdeni használni, napinta ahányszor csak eszembe jut, bekenem. Mivel pici tubus, a táskámban is elfér, ezért állandóan nálam van).
2. Babé depigmentációs krém 20 spf (ennek horror ára van, talán 6-8000 Ft és ugyanúgy picike tubus, de ezt csak este lefekvés előtt szoktam használni. 12 hónap szavatossági idő van ráírva, de én ezt a tubust kb 3 éve használom)
Remélem segítettem, nekem ezek tényleg nagyon beváltak, kívánom, hogy neked is használjanak majd!!!!
Ha van még kérdésed írj nyugodtan.
szerintem tobben valaszolnanak neked ha nem ebbe a kategoriaba tetted volna be:
Kategória: Gyerekvállalás, nevelés > Teherbeesés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!