Lehet még nem történt meg az ovuláció?
Figyelt kérdés
A napokban van pete érésem. Ezt érzem is szinte mindig hónap közepe táján. Viszont már tegnap előtt megjelent a kocsonyás folyás, hasszurka. De még a mai nap is szurkál a hasam! úgy ahogy ilyenkor szokott! Mit gondoltok? Már az ovuláció meg volt? Mert sajnos azt nem tudom, hogy ezek után a tünetek után mikor történik meg! A ciklusom egyébként kb.30napos 1-én volt menstruációm. köszönöm előre is!2012. júl. 18. 09:02
1/2 anonim válasza:
Saját tapasztalatom alapján amikor szurkál, akkor még nem volt meg az ouvláció, de akkor van folyamatban. Ma legyetek együtt!!!
Mert ha már nem szurkál, akkor túl vagy rajta!
Nehogy lekéssétek!
Ha ma szurkál és együtt lesztek, az tuti tökéletes időzítés lehet!
2/2 anonim válasza:
Nekem is a napokban kell lennie a pé-emnek, én is szurkálást érzek...
Mi tegnap este is együtt voltunk és ma este is együtt leszünk:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!