Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Peteérés után hasgörcs? Normális?

Peteérés után hasgörcs? Normális?

Figyelt kérdés

Csütörtökön kettő 18mm-es tüszőm volt ultrahang szerint, az orvos szerint péntek-szombatra volt várható a tüszőrepedés. Szombat hajnalban éreztem is, nagy szurkálások és hasfájás közepette (kb fél-1 óráig tartott).

Vasárnap óta enyhén görcsölget a hasam, lehet, hogy a tüsző vándorlását érzem? Normális ez?

2012. júl. 17. 10:01
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Szia!

Talán már nem is figyeled ezt a kérdést, de azért megosztom veled is a jó hírt: ebben a hónapban, vagyis ma én is pozit teszteltem!:)))

Rólatok példát véve most mi is minden nap együtt voltunk ovu környékén, talán pont ez segített, úgyhogy köszi a tippet!:)

Te hogy vagy, hogy vagytok?

2012. aug. 21. 15:43
 32/34 A kérdező kommentje:

Szia! :):):)

De örülök, nagyon nagyon gratulálok!!! :) Köszönjük szépen jól vagyunk, ma vagyok 7+4hetes, szeptember 3.-án kell visszamennem dokihoz, akkor kapok beutalókat ide-oda, nagyon várom már, akkor már majd többet lehet látni uh-on is.

Tünetem alig van, fájnak a melleim és nagyon ritkán émelygek, de semmi komoly. :)

Neked tünet? Mikor mész dokihoz?

2012. aug. 22. 07:58
 33/34 anonim ***** válasza:

Szia!:)

Ne haragudj, hogy eltűntem, nem sokat járok mostanában ide. Annyi szörnyűséget lehet összeolvasni, inkább nem is stresszelem magam.:)

Én ma vagyok 5 hetes, úgyhogy még nagyon-nagyon az elején tartok. Itt nálunk 8 hétnél előbb nem is nagyon fogadnak, úgyhogy szept. 25-én megyek először (előbb meg párom dolgozik), akkor már 8+4 leszek.

Nagyon lassan telik az idő, viszont hálistennek nincsen semmi komoly tünetem. Néha még fájdogál a hasam, de csak nagyon enyhén, és mintha feszülne a cicim, vagy teltebb, nehezebb lenne, de ez is csak enyhén.

De nincsenek illúzióim, kisfiammal is csak 6 hetesen kezdtem émelyegni, úgyhogy még majd meglátjuk.:)

Juj, olyan kíváncsi vagyok amúgy, hogy így hogy Ti is minden nap együtt voltatok pé körül, így mennyi az esélye a kislánynak.:) Neked már csak pár hónap és kiderül. Ugye megírod mindenképpen?:)

Vigyázz magatokra, puszi!:)

2012. aug. 31. 13:02
 34/34 anonim ***** válasza:
Sziasztok! No, milyen nemű babátok született? 😉
2017. márc. 2. 15:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!