Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Biztos, hogy a ciklus félidejé...

Biztos, hogy a ciklus félidejében van peteérés?

Figyelt kérdés

Nem lehet ez másképp ? Nekem eltérést mutat a magzat mérete a korához képest. Most azt írta a leletre, hogy fejlődési lemaradás gyanús. Nem is tudja mikor fogant a baba, és ha másfél héttel mint "kellett" volna, ill. szokott ?!

Ti mit tudtok ezekről a dolgokról?

2012. júl. 16. 14:52
 1/8 A kérdező kommentje:
"másfél héttel később mint.." javítás
2012. júl. 16. 14:55
 2/8 anonim ***** válasza:

A ciklus félidejében csak akkor van peteérés, ha 28 napos ciklussal számolunk. Ha ettől eltérő, akkor már nem a félidőben van. Másrészről bármikor előfordulhat, hogy eltolódik a peteérésed.

Hány hetes vagy?

2012. júl. 16. 15:18
 3/8 A kérdező kommentje:
13 hetes vagyok, viszont 03.31. volt az utsó mensim első napja .
2012. júl. 16. 15:22
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha a baba szépen fejlődik, akkor nincs gond, valószínű, hogy tényleg csak később fogant, és nem félidőben. Amúgy gratulálok!
2012. júl. 16. 15:34
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gratulációt. Nagyon megrémített a doki :(
2012. júl. 16. 15:42
 6/8 anonim ***** válasza:

Jajj hát engem is ezzel ilyesztgettek.

Hiába mondtam a dokinak hogy nem 28 naposak a ciklusaim akkor is az utolsó mensi napján számolt.

Egyébként meg a fiam a 26(!) napon készült, és minden papírján kisebb volt a normálisnál. 25hetes voltam mikor vette a fáradtságot a doki hogy átírja a szülés várható időpontját. Napra pontosan tudtam mikor fogant, nem volt kec-mec. Amikor meg túlhordtam a fiam azt akarták nekem bemagyarázni hogy el van számolva, két héttel kisebb koránál...no comment...

Tehát ezen ne is agyaljál! :):)

2012. júl. 16. 16:15
 7/8 A kérdező kommentje:

Úgy érted, hogy a 26. napon volt peteérésed? Én is úgy gondolom, hogy nálam ez a 22. nap lehetett, hiszen az előző ciklusom is 44 napos volt...úgy számolva stimmelne is.

Azért könnyen meg lehet ijeszteni egy kismamát, főleg, hogy nekem volt már 6.hónapra szülésem (első baba lett volna, csak genetikai prob. volt:( ) Most izgulok, hogy ezúttal minden rendben legyen !

2012. júl. 17. 10:18
 8/8 anonim ***** válasza:
Ismétlem, hofy csak a 28 napos ciklusra igaz a félideji peteérés. Ha 44 napos ciklust számolunk, akkor a 30. nap körül lehetett pé-d. Mivel a peteérést kb. 14 nap múlva követi a menstruáció.
2012. júl. 17. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!