Peteérésem volt?
A ciklus.hu-ra ne alapozz, mert sokszor nem jó helyre húzza a pét!!!
Linkeld be ide a görbédet, abból több minden látszik!!
Alapvetően nem bízok ezekben, m másképp is működhetünk nem csak egy megadott rendszer szerint, ugye... Próbáltuk már a Jónás naptárat is, de nem nagyon sikerült még...
Nem tudom honnan kell a görbét linkelni :/ :D ezt kellene megmutatnom? [link]
Első vagyok, ez kevés!!!
A hődet nem vezeted??
Az alapján lehet nagyjából belőni, hogy mikor van pé, meg persze a többi jel együtteséből(nyálka, méhszáj, ovufájdalom, ovuteszt).
Remélem azért összejön nektek is hamarosan! :)
Megint megjött... viszont most, hogy teázom egy hónapja 28napos lett a ciklusom. Nem mérem a hőmet, de a többit figyelem, bár vannak néha ilyen furcsa fájdalmaim... úgyhogy arra nem alapozok, inkább csak a nyákra. Ovu teszt nálunk drága... De azt hiszem ma megnézem, hogy mennyibe kerül nálunk egy digitális hőmérő... Azért köszi!
Csak azt nem tudom, hogy miért fájtak a melleim olyan sokáig, kb a ciklus 19.napjától a 28.ig... El kell mennem dokihoz... nincs tovább halogatás :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!