Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A férjem volt sperma vizsgálat...

A férjem volt sperma vizsgálaton. Jók ezek az adatok?

Figyelt kérdés

4ml ondó, ph:8,.0. mennyiség:8M/ml összesen:32M/ejac.

mozgás:30%mozog a. 50% b.20% c.30%.

Aggl:O. Felépítés:50%ép, 20%feji, 20testi, 10farki eltérés,

Leukocyta. 3M/ml, hámsejt elvétve.

2009. júl. 13. 19:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Ott nem mondtak semmit?

Nem akarlak elkeseríteni de én elvinném andrológushoz ezt a leletet.

2009. júl. 13. 19:24
 2/12 anonim ***** válasza:

A mennyiség minimum 20 M/ml kell legyen, és min. 50%-nak kell mozgónak lennie. Leukocyta nem jó, ha van benne, de az kezelhető.

Nem tökéletes eredmény, de nekünk még rosszabb volt :(

2009. júl. 13. 19:28
 3/12 A kérdező kommentje:
andrológus csinálta a vizsgálatot és nem mondott semmit. Előzőtől meg kérdezhetem hogy a férjed kapott rá valami gyógyszert?
2009. júl. 13. 19:33
 4/12 anonim ***** válasza:
Felháborító, amikor nem mondanak semmit az orvosok. Legalább, azt hogy "nincs semmi teendő" vagy, hogy "ezt kezelni kell".
2009. júl. 13. 19:37
 5/12 anonim ***** válasza:

Hát, szerintem nem jó. Nekünk nem volt ettől nagyon eltérő és a férj miatti lombikra utaltak minket.

Miért nem kérdeztétek meg az andrológust?

2009. júl. 13. 21:15
 6/12 anonim ***** válasza:

Nekünk 5 M/ml volt és minket is lombikra küldtek ezzel. Az ondó 5-6 ml volt, és a mozgás hasonló, mint nálatok. Lehet próbálkozni inszeminációval, csak kérdés, h érdemes-e.

Ha nem nagyon régóta szeretnétek babát és még van türelmetek, lehet próbálkozni vitaminokkal, fer14-gyel, de ezek fél év, mire hatnak és nem is mindenkinél.

Az a válaszoló voltam, akit kérdeztél.

Reméljük, mindkettőnknek sikerül valahogyan nemsokára!! :)

2009. júl. 13. 22:54
 7/12 A kérdező kommentje:

Az utolsótól kérdezném hogy mikor mentek lombikra , mi juli 31.én megyünk megbeszélésre a káliba, de én magamtól jelentkeztem be egy hónapja.

Ha tudsz írj privibe vissza.

2009. júl. 14. 15:30
 8/12 anonim ***** válasza:
Szia! Én vagyok megint! Privátot sose sikerült még írnom, úh. itt válaszolok. 1 lombikunk volt júniusban, az nem sikerült, augusztusban lesz a következő, még van 5 fagyasztott embriónk szerencsére :) Kérdezz nyugodtan, válaszolok, ha tudok!
2009. júl. 15. 13:40
 9/12 A kérdező kommentje:
Azt szeretném kérdezni hogy mikor leszívták a petesejtet téged elaltattak és ha nem akkor fájt? Nekem az átjárhatósági se fájt.
2009. júl. 15. 22:31
 10/12 anonim ***** válasza:
A leszívás altatásban történik, utána esetleg görcsölhet napokig, de van, hogy észre se veszed. Nem tudom, mitől függ a fájdalom mértéke... Volt, hogy semmi bajom se volt, volt, hogy nagyon fájt.
2009. júl. 16. 08:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!