Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Sikerült szerintetek teherbe...

Sikerült szerintetek teherbe esnem?

Figyelt kérdés
Csütörtökön együtt voltam a párommal.Pénteken csináltam egy LH tesztet,és elég erős lett a teszt csík,de nem volt teljesen olyan erős mint a control.Ma éjszaka,azaz 0:30-kor együtt voltam a párommal.Most este 10kor csináltam még 1 tesztet,és ezen már csak nagyon halvány volt a teszt csík.Ezek szerint akkor megvolt az ovum szombaton.Lehet h lekéstük az ovut,hogy csak vasárnap 0:30-kor voltunk együtt??Vagy még addig nem halt el a petém?Vagy lehet h a csütörtöki együttlét hozza meg a pozi terhességi tesztet??A hő mikor megy fel 37-re?Rögtön megtermékenyítés után,vagy csak beágyazódás után?
2012. júl. 15. 23:41
 1/3 anonim ***** válasza:
83%

Ne aggódj ennyire, szerintem teljesen időben csináltatok mindent, a csütörtöki spermák még életképesek bőven pénteken, tehát ha pénteken volt tüszőrepedésed, akkor a bejutott spermák még életben lehettek, és mivel a petesejt még kb 3 napig megtermékenyíthető, ezért ha szombat éjszaka szeretkeztetek azzal is még elkaphattátok.

DE!!!!! Ha mindent teljesen jól csináltok, időben, akkor is egy csomó tényezőnek stimmelnie kell, azt mondják, hogy jó időben és helyen is csak 30% az esélye a teherbeesésnek és ha megtermékenyül egy petesejt akkor is még nagyon sokminden történhet, elképzelhető, hogy nem sikerül beágyazódnia, vagy ha pl hibásan osztódik, akkor magától elhalhat... Nem tudom mióta próbálkoztok, de pont azért, mert ilyen sokféle tényező befolyásolja, ezért mondják azt, hogy még 1 éven belül bármikor sikerül, az teljesen normálisnak számít, tehát ha mindent tökéletesen csináltok, és teljesen egészségesek vagytok, akkor is lehet, hogy csak 10-edszerre jön össze!!!

Szóval ez nem így megy, hogy jókor bújtatok össze és akkor már tutira terhes vagy, de persze szurkolok, hogy így legyen!!!

2012. júl. 16. 00:02
 2/3 anonim ***** válasza:

Az LH tesz akkor pozitív, ha ugyanolyan, vagy erősebb a tesztcsík mint a kontroll. Tehát a pénteki tesztelés előtt (lehet hogy csak pár órával; én napi kettőt szoktam csinálni épp ezért) volt az LH csúcsod. Az LH csúcs után 36 órán belül reped meg a tüsző. Ennek értelmében LH csúcs után 24, majd 48 órával kell együtt lenni a siker érdekében. Persze mi előtte is szoktunk, amikor már elég erős a csík de nem pozi a teszt, a kislány reméyében... Jól csináltál mindent, jobban nem is mehetett volna!:)14 nap múlva tesztelj, ha nem jön meg!Megy a drukk neked!!!!

Ja, az előzőhöz annyi, hogy valóban, bár csak ezen múlna a dolog! Még így is csak 25% minden ciklusban hogy megtermékenyülsz, és ebből nem is biztos hogy mindegyik beágyazódik. Szóval ha most nem jött össze, semmi pánik, előbb -utóbb sikerülni fog!

2012. júl. 16. 06:25
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm nektek a választ!!Nagyon reménykedünk benne a párommal,hogy sikerül(t)! :) Mi még agyon kezdőnk vagyunk,a múlthónapban próbálkoztunk először,akkor nem sikerült(1 hét késés után megjött),most viszont nagyon reménykedünk,bár nem akarjuk magunkat beleélni,mert akkor csak nagyobb csalódás fog érni ha megjön a nemvárt..de remélem,hogy jön,csak nem a mensi,hanem a BABA!!
2012. júl. 16. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!