Teherbe szeretnék esni, mint itt mindenki. Segítségre lenne szükségem. Írnátok?
Figyelt kérdés
Pár hónapja próbálkozok teherbe esni, eddig sikertelenül. Most vettem ovulációs tesztet. Viszont a ciklusaim miatt nem tudom, hogy mikor kezdjem használni. Most 32 napra jött meg, azelőtt 28 napra, azelőtt 32 napra... Sajnos nem engedhetem meg magamnak, hogy havonta több doboz LH tesztet vásároljak, minél hamarabb el kellene csípnem a megfelelő időpontot. Segítenétek, hogy mikor kezdjem?2009. júl. 13. 12:59
11/11 A kérdező kommentje:
Azóta szétnéztem a vaterán meg a teszveszen, és tényleg jó! Annyiért, amennyiért most megvettem 5 db-ot, kaphatok 50-et. De kár, hogy nem hamarabb kérdeztem... Köszi mindenkinek!
2009. júl. 14. 09:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!