5 és fél hónapja szültem és még nem jött meg, honnan tudhatnám meg, hogy esetleg terhes vagyok-e újra?
A teszt kimutatja.
Amúgy meg, szedjél fogamzásgátlót, vagy rakass fel spirált, vagy használjatok gumit.
Illene tudni, hogy hogy kell védekezni.
A teszt a terhességi hotrmonszintet méri, ennek semmi köze a szoptatáshoz, aattól még müködik.
De ha biztosat akarsz tudni, akkor el kell menned az orvoshoz.
van olyan fogamzásgátló ami direkt szoptatás alatt szedhetö.
Amugy meg teszttel lehet kideriteni csak.
szia!
en 4 honapja szultem es en sem menstrualok,en is szoptatok,o a 3 ik babam, a masik kettovel megjott rendesen 6 het utan,En csinaltam mar 3 om terhesegi tesztet is persze mind a harom negativ volt de en most akarom fel rakatni a spiralt,20 an mennem is kell a dokimhoz aki csinal elotte egy terhesegi tesztet, mielott felteszi a spiralt!
amugy meg ne foglalkozz a bunko nagyon okos valaszirokkal akik egybol lehurrogtak, ok okosak es borzasztoan tapasztaltak.. a gyomrom kavarodik az ilyentol fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!