Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan tudhatnam meg hogy...

Hogyan tudhatnam meg hogy terhes vagyok-e?

Figyelt kérdés
Mensim utan par nappal fekudtem le baratommal. de nem vedekeztunk.. az is igaz hogy nem is elvezt beelm de az elovaladekba is lehet sperma.. azota eltelt vagy 2-3 het... semmi tunetem nicsn se szedules se szagerzeknyseg esetleg izerzekenyseg.. se hanyinger semmi... terhessegi tesztet nem szeretnek csinalni. a mensim meg nem kell megjjon de mar kezdek elore izgulni es felni.. terhes vagyoke?
2008. dec. 15. 21:46
 1/6 anonim ***** válasza:
hát teszt nélkül nehéz lesz megmondani. miért nem védekeztetek. most nem kéne félned.
2008. dec. 15. 21:50
 2/6 anonim ***** válasza:
miért? mi a baj a teszttel? az sem 100%, de mégis. Vagy ha nem jön meg akkor doki. Biztosra csak ő tudja megmondani.
2008. dec. 15. 21:56
 3/6 A kérdező kommentje:
nem tudom... nem szeretnek tesztet csinalni:-S.... de ha semmi tunetem sincs meg faradekonysag sem? attol meg lehetek terhes?? vagycsak nagyn kcisi az eselye?
2008. dec. 15. 21:58
 4/6 anonim ***** válasza:
a második vagyok. Az utolsó menzesz első napjától számolják ki mennyi idős terhes. Amikor nem jön meg akkor kb.4 hetes babás lehetsz. Ezt azért írom, mert amikor én megtudtam hogy baba lesz, akkor a tesztet akkor csináltam amikor meg kellett volna jönnie rá három napra. tehát akkor 4-hetes terhes lehettem. Akkor még nem volt semmilyen tünetem, kb. a 7. hétig. De változó, mert a nagyobbik fiamnál abból sejtettem hogy jön, hogy nagyon hányingerem volt és egyes kajáktól undorodtam.
2008. dec. 15. 22:08
 5/6 anonim ***** válasza:
tényleg szervezet függő,van,akinek semmilyen tünete nincs,csak a tesztből tudja,van,aki pedig az első pillanattól kezdve rosszul van,hány,sokat pisil stb.
2008. dec. 15. 23:34
 6/6 anonim válasza:

Az én párom is sokat pisil akkor ő is terhes???

nem tud valaki olyan gyógyszert mondani ami serkenti a teherbeesés esélyét szoval nagyobb lesz az esély!!!

2008. dec. 16. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!