Segítséget kérek! Tapasztalt valaki már ilyet? Bővebben lent.
Június 21-én volt PÉ-m, majd július 5-én megjött, és 3 napig tartott. Kicsit furcsa volt, mert egyrészt nem volt sok, másrészt alig volt darabos, pedig nekem alapesetben olyan, és alig volt piros véres inkább barna.
Plussz nem volt semmilyen PMS tünetem, ami szintén szokatlan nálam. Aztán a ciklus 6. napján újra úgy éreztem megjön, írtam is ide, de vki azt írta, ez nem akkora gond, de estére már barnáztam, és azóta is van barnás folyásom. Szerdán megyek orvoshoz, de nagyon aggaszt ez az egész. A melleim fájnak, a hasam fel van puffadva. A biztonság kedvéért csináltam tesztet júl 10-én, ami negatív, tehát tuti nincs baba, de akkor mi ez?!
Cisztának lehet ilyen tünete?
ls mi lett végül? orvoshoz mentél vele? Elmúlt magától, vagy kaptál rá valami kezelést?
Azért kérdezem, mert félidőben nekem is volt egy ilyen nap, amikor begörcsölt a bal petefészkem. Fél napra ágyba kényszerültem vele, aztán elmúlt, tüszőrepedésem lett (a hőgörbe szerint), és holnapra nem várom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!