Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A fogamzásgátló (TRI-REGOL...

A fogamzásgátló (TRI-REGOL 21+7) elhagyása után mennyi idő elteltével lehet teherbeeséssel próbálkozni?

Figyelt kérdés

A párommal gyereket szeretnénk, de fogalmunk sincs, hogy mikor kezdhetünk bele a próbálkozásba, és a munkám miatt sajnos még nem jutottam el nőgyógyászhoz, hogy megbeszélhessem vele a dolgot.Minden választ szívesen fogadok.

Előre is köszönöm. :)

2012. júl. 14. 18:33
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségedet. :)
2012. júl. 14. 20:14
 12/14 anonim ***** válasza:
Én is azt szedtem. Abbahagyás után már lehet nyugodtan próbálkozni. Mi 2 hónapot "vigyáztunk". De nem használtunk gumit, hanem peteérés előtt és után voltunk inkább együtt. Így a 2. hónapban már terhes maradtam.
2012. júl. 14. 20:16
 13/14 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem azt mondta a dokim,hogy rögtön lehet próbálkozni. mert ezeknek a mai gyógyszereknek már nem olyan brutál a hormontartalma. Januárban hagytam abba a gyógyszert áprilisban pozitív teszt, majd egy gyönyörű, egészséges kiskrapek. :)
2012. júl. 14. 22:33
 14/14 Korea29 válasza:
Sziasztok nem tudom menyire mukodik ez az oldal de meg kérdezem gondolom ti is voltatok ilyen helyzetbe és kíváncsi lennék a válaszaitokra. Én 3evig szedtem a Tri-regol fogamzásgátlót de abba hagyta ebbe a hónapba mert gyereket szeretnék és arra lennèk kíváncsi nektek menyi idő után jött a baba és volt-e valami egészségügyi probléma
2018. aug. 30. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!