Érzem, hogy fáj ha begombolom a nadrágom, Valaki volt így?
Figyelt kérdés
5-6--hetes terhes vagyok már nyom a farmer ha rászorítom alul a hasamon ,Egyszerűen nem értem csak azt nézem a tv-ben,hogy sok sok celeb még milyen jól néz ki és még 5-hónaposan is feltudja venni a trendi nacit .Hízni nem híztam csak bánt nem akarok zsákban járni ,2012. júl. 13. 14:08
2/6 anonim válasza:
Vegyél kismama bandázst és ne gombold be a nacid...:)
23hkm
3/6 anonim válasza:
A szűk farmerjaimat kb. 15-16. hétig tudtam hordani anélkül, hogy szorítana. Utána jött a hirtelen növekedés, nem is annyira még a hasam, hanem a csípőm szélesedett nagyon. Úgyhogy kb. a 20. hétig még a kevésbé szűk farmerokat tudtam hordani, de aztán már terhesnadrág kellett. Szerintem egyenlőre csak a puffadás miatt fáj a hasad, és amiatt szorít a nadrág. Azzal meg ne foglalkozz, hogy a celebek hogy néznek ki. Van rá pénzük, hogy csak azért vegyenek 1-2 számmal nagyobb nadrágot, hogy minél tovább trendinek nézzenek ki, vagy saját szabóval alakíttassanak a nadrágon.
4/6 anonim válasza:
Nekem a lányommal 5 hetesen a melleim lettek akkorák, hogy az előtte 1 hónappal vett kabátomat nem tudtam hordani!
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:-))))
2012. júl. 13. 14:25
6/6 anonim válasza:
Én a 6.hétben vagyok és szorít az összes gatyám és kiesik a cicim a melltartóból úgy megnőtt...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!