Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinek van mostanában peteérése...

Kinek van mostanában peteérése? Clostisok?

Figyelt kérdés

Első Clostis hónapom, ma megyek ultrahangra (13.nap) és nagyon izgulok, hogy mit mond az orvos.

Gondoltam támogathatnánk egymást, megoszthatnánk egymással a dolgokat és izgulhatnánk egymásért kb 14 nap múlva. Na? :)))

2012. júl. 12. 15:35
 1/5 anonim válasza:

Szia,

Nekem mostanában van peteérésem, de én nem vagyok Clostis...

Viszont vicces, mert most először 2 tüszőm is érik (legalábbis eddig ultrahanggal mindig csak 1 volt amikor éppen nézték), és nagyon meglepődtem...

Az egyik 18, a másik 19 mm-es, kíváncsi leszek mi fog történni, valószínű a domináns 19 milis reped meg!

2012. júl. 12. 17:56
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia. Nekem ez a második Closty - s hónapom és t, egnap volt peteeresem. Duphastont is kell szednem 3*1. Sok sikert kívánok neked, hogy sikerüljön a baba. Évi
2012. júl. 12. 19:46
 3/5 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszi, hogy írtatok. A tegnapi ultrahangon egy 17mm-es és egy 18mm-es petém is volt, a nyálkahártyám is jó vastag. Nagyon boldog vagyok!

Csak egy tüsző reped meg?

Drukkolok nektek nagyon!

2012. júl. 13. 07:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia,én most fejelztem be a 3 havi closti kurámat.Most vagyok az első clostimentem hónapban.Most megyek uhra-h mi a helyzet.Nekem is most lesz peteérésem.Remélem sikerül nekünk:))) Hajrá csajok!
2012. júl. 13. 08:48
 5/5 A kérdező kommentje:

Szia!

A 3 havi Closti alatt volt peteérésed?

2012. júl. 13. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!