Az ikerterhességnek mekkora a valószínűsége?
Figyelt kérdés
A férjem családjában fordult elő , a testvérei ikrek.Van rá esélyem, hogy nekem is ikerbabáim legyenek??Ha igen, szerintetek mekkora?2012. júl. 12. 15:23
1/13 anonim válasza:
Hát esélyed van,az tuti.Hogy mekkora azt nehéz lenne megmondani,de ne vedd azért biztosra!szeretnéd?egy ikres anyuka
2/13 A kérdező kommentje:
Köszi:-)Igazából nem is tudom!Szeretném nagyon, mert rögtön lenne két babám!!!Viszont picit nehéz lehet egyszerre!!Igazából azt nem tudom, hogy ha a nő családjában fordul elő iker vagy a férfiében, akkor nagyobb e az esély...
2012. júl. 12. 15:32
3/13 anonim válasza:
Nem értem, hogy miért írta az első, hogy van rá esélyed. Valamennyi igen, de nem valószínű, csak annyi esélyed van, mint bárki másnak, akinek nem volt a családjában ikerpár.
Ugyanis ez az anyától függ, tehát akkor lenne kicsit nagyobb esélyed, ha a te családodban lett volna iker, hiszen vagy úgy lesznek ikreid, hogy 2 érett petesejted van és mindkettő megtermékenyül, vagy úgy, hogy a petesejt a megtermékenyülés után kettéosztódik.
Gonoszságnak tartom, hogy ezen az oldalon mindenki inkább azt válaszolja, amit a másik látni akar, de sajnálom, nincs túl nagy esélyed erre.
4/13 anonim válasza:
Nincs nagyobb esélyed, mint bármelyik másik párnak. Ahhoz, hogy ikrek legyenek, a nőnek kell egy cikluson belül több petesejtet "érlelnie". Hiába van a férjed családjában iker, attól neki még nincs nagyobb esélye iker nemzésre. Az ikerterhességre való hajlam a nőt érinti, és nem a férfit. Vagyis annyiban a férfit is, hogy hordozhatja azt a gént, de csak továbbadni tudja. Tehát ha esetleg lesz majd lányotok, akkor őneki lesz majd esélyesebb.
5/13 A kérdező kommentje:
Igazából valahogy én is így éreztem, ahogyan írod, kedves utolsó:-)Akkor lenne rá nagyobb esélyem, ha nekem lenne ikerpár rokonom!Ne sajnáld, igazából nem baj, ha nem lesz iker, csak legyen legalább egy babám!!!Köszönöm!
2012. júl. 12. 15:47
6/13 anonim válasza:
Én vagyok az első válaszoló.Azért írtam,hogy van esélye,mert én is hasonlóképpen jártam.A férjemnek unokatestvérei ikrek.Az én családomban senki..Elismerem,igazat írtál,biztosan jól tudod,de szerintem akkor több az esélye mint annak,akinek nincs a családjában.
7/13 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy ikerterhesség akkor valószínűbb ha a családban is elő fordult már, ha az az anya családjában van!
8/13 anonim válasza:
Nem több az esélye. Az, hogy neked ikreid lettek nem valószínű, hogy összefüggésben van az apuka unokatestvéreivel. Pusztán ugyanolyan véletlen, mint bárki másnál, akiknek a családjában nem fordul elő ikerpár. Csak nektek kézenfekvő volt ahhoz kötni.
10/13 anonim válasza:
Első válaszoló! Egypetéjű, vagy kétpetéjű ikreid vannak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!