Lehet, hogy terhes vagyok?
Most számoltam, hogy már több mint egy hetet késik a menstruációm. 30 fölötti nő vagyok, Nem emlékszem, hogy valaha is késett volna ennyit, bár volt, hogy elfelejtettem felírni. A mellem nagyon picit fáj, de még annyira sem, mint amikor peteérésem van.
Délután természetesen veszek tesztet, de addig is kíváncsi volnék, lehet-e más oka a késésnek, vagy kimaradásnak.
Azok a tesztek, amik a nap bármely szakaszában elvégezhetőek, megbízhatóak?
A másik aggodalmam még, hogy a múlt hét Szombaton voltunk egy nagy buliban és hát elég sokat ittunk. Ha esetleg terhes vagyok, lehet gond belőle?
Köszönöm előre is a válaszokat.
Ha már egy hete késik tök mindegy reggel este délbe csinlsz e tesztet lényeg a lényeg ne igyál elötte egy két órával
sok sikert ird meg mi volt
Ha terhes vagy, már délutáni tesztelésből is pozitív eredményt kapsz :)
A pia még nem ártott, még nagyon korai a terhességed, ha az vagy.
Tesztelj és várjuk az eredményt!!!!!
Megint itt vagyok. Vak lárma volt :-(
Nem fogjátok elhinni: Ahogy készülődöm, már épp indulni készültem, de még gyorsan pisiltem egyet, és látom, hogy halvány barnás lett a wc papír. Egyből lefelé görbült a szám. Ahogy mentem odafelé már el is kezdett fájni a hasam. Megnézett a doki ultrahanggal is, meg még annyira nem jött meg, így meg tudott vizsgálni, de nem talált semmit. Azért még holnapra behívott laborra, de szerintem vak lárma volt.
Ti jártatok már így, hogy pozitívat mutatott a teszt közben nem volt semmi? Nem vagyok annyira rágörcsölve a dologra, pont azért nem, mert állítólag akkor sokkal nehezebben jön össze. De most, hogy megcsapott a szele, nagyon jó érzés volt egy pillanatig azt hinni. Na majd legközelebb :-) Azért köszönöm nektek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!