Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Sziasztok egy elég bizarr kérdésem lesz. Szóval a párommal együtt voltunk és ő a párnára élvezett. Tudom fura de másnap azzal csiklandozott alul . Megjött a menstruációm de most szúr a hasam és néha olyan mintha keményebb lenne a hasam. Szerintetek ez lehet terhesség jele?

2012. júl. 12. 00:22
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha megjött, nem hiszem, hogy terhes vagy. Lehet, valami fertőzés a párna miatt.
2012. júl. 12. 00:23
 2/7 anonim válasza:
88%
lesznek kispárnáíd jaj de jó :D
2012. júl. 12. 00:26
 3/7 anonim válasza:
nagyon kicsi a valoszinüsége..sőt szerintem lehetetlen
2012. júl. 12. 00:27
 4/7 anonim ***** válasza:
44%
Nem életképesek szabad levegőn olyan sokáig a spermiumok, de extrém esetben túlélhette 1-2. Az a pár esetlegesen életben maradt sejt nagyjából 0,0000001% eséllyel tud eljutni a petesejtig. Szóval annak esélye, hogy teherbe estél nagyjából azzal egyenlő, hogy Jézus férfi segédlete nélkül fogant meg.
2012. júl. 12. 00:28
 5/7 anonim válasza:
100%
Brit tudósok kimutatták, hogy a párnán maradt ondó menstruáció utáni terhességet okoz, és az ebből fogant babát már pár napra rá érezheted tapintással. Részvétem.
2012. júl. 12. 00:38
 6/7 anonim ***** válasza:

minek kell állandóan ennyi "lehetek terhes?" kérdést feltenni... annyira unom már, nem tudnátok ketten megoldani ha olyan nagyon ügyesek vagytok?

különben is, ott volt neked is kedves kérdező egyértelműen amikor a kérdést feltetted, hogy "Amennyiben kérdésed "Terhes vagyok-e" jellegű, a Gyerekvállalás/Teherbeesés kategóriába írd ki!"

szóval duplán gáz a kérdés

2012. júl. 12. 01:05
 7/7 anonim válasza:
no komment
2012. júl. 22. 06:45

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!