Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy tudnék sok-sok pozitív...

Hogy tudnék sok-sok pozitív gondolattal felkészülni a lombikra, ha már sok kudarc ért?

Figyelt kérdés
Tudom, h minden fejben dől el, és hogy a siker szempontjából nagyon sokat számítanak a gondolatok, a hozzáállás.. Csak az a baj, h annyi negatívum ért mostanában, főleg baba ügyben, h elég nehéz pozitívan hozzáállnom :( Nagyjából azt gondolom, h mindenki csettintésre terhes lesz, csak nekem nem fog sose sikerülni. Hogy tudnék ezen változtatni? Mit olvassak? Mit tegyek?
2009. júl. 11. 22:22
 1/9 anonim ***** válasza:
64%

Szia!

Ha sűrűn olvasod ezt az oldalt,magad is láthatod,mennyiünknek nem jön össze 1 csettintésre,sajnos!

Ezért mindenki szomorú,de sose adjuk fel!Hogy legyen baba,azért sokmindent meg kell tenni és sok kinlódással kell szembenézni,de a fejünkben mindig az kell,hogy legyen:KITARTÁS!!!

Nem tehetünk semmit,mert bennünk van a kisördög,ami tettrekészségre buzdit mindenkit!Persze vannak hullámvölgyek,amiken túl kell lépni és új erővel kezdeni a következő lépést!Ne add fel és mindig bizzál,hogy most sikerülnie kell!

Hát én röviden csak ennyit üzenek neked!

Sose add fel!!!!

2009. júl. 11. 23:21
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Először is ott kezdődik, hogy nem minden fejben dől el. Akkor az ide írogató nők- férfiak már mind szülők lennének.

Nagyon-nagyon nagy befolyással van az önszuggeszció az életünkre, bármiről legyen is szó. Bármit választasz, agykontrollt, autogén tréninget, hipnoterápiás eljárást, NLP-t: egy bizonyos rendszeres gyakorlás kell, hogy megmutatkozzon a pozitív hatása.

Én, az autogén tréningre esküszöm. És ajánlom neked Louise L.Hay: Éld az életed! című könyvét.

(Egyébként, ha valakit kudarc ér és elkeseredik, az még nem negatív ember. Nagyon is emberi ha átadjuk magunkat kicsit a szomorúságnak ha éppen az ért minket. És bánatosak vagyunk ha nem lett most se terhesség, pedig szeretnénk.)

2009. júl. 12. 06:58
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia, ha fogsz járni a kezelésre meglátod mennyien vagyunk. Nekem már sikerült és már egy éves a kislányom. Azt tudom tanácsolni soha ne add fel, és nagyon nehéz tudom, de mindig talpra kell állni, és újra próbálkozni.
2009. júl. 12. 08:59
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, h írtatok! Igyekszem nem feladni és sok-sok pozitív gondolatot gyűjteni! Tudom, h nem vagyok egyedül, mindig tele van a rendelő, mikor megyek :S
2009. júl. 12. 10:26
 5/9 anonim ***** válasza:
Figyelj azokra, akik így kitartottak, mit Te, és sikerült nekik!
2009. júl. 12. 19:16
 6/9 anonim ***** válasza:
szia!4 évi próbálkozás alatt amikor nagyon magam alatt voltam olvasgattam a sikertörténeteket a bíztatásokat nekem sokat segített.2 hónapja amikor eszembe jutott elképzeltem ahogy megtermékenyülök,fejlődik bennem a baba stb...remélem neked is sikerül sok pozitív gondolatot produkálni és tesztet is!!6hetes km.
2009. júl. 12. 19:24
 7/9 A kérdező kommentje:
Hú, 4 év nagy idő! Gratulálok!! Hol olvasgattad a sikersztorikat? Itt az oldalon?
2009. júl. 13. 15:39
 8/9 anonim ***** válasza:
szia!igen itt is a válaszoló kismamák,ovi klub,hoxa,nlcafe.amikor keresgéltem mindenféle csodaszereket:barátcserje,teakeverékek stb.sok hozzászólás volt.
2009. júl. 15. 09:24
 9/9 anonim ***** válasza:
2009. júl. 15. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!