Lehetseges hogy lesz baba? Lehetnek tünetek gyakori wc-re järäs pisiles, szedüles, emelyges?
Figyelt kérdés
Egyhonapja szedek fogamzogätlot de az utolso heten kettö szem tabletätt elfeljtettema beszedni akkor eggyütt voltunk a pärommal nem is egyszer. közben en mär megkerdeztem interneten orvostol hogy lehetek e igy terhes azt välaszolta igen. Mära värtam a mensimmet de semmi. Közben emelygek kicsi hänyingerem van. Oktatäst nem kerek köszönöm.2009. júl. 11. 19:19
1/4 anonim válasza:
Szia! Akár terhes is lehetsz, de lehet hogy már ideges vagy e miatt és azért produkálod a tüneteket. Amint lehetséges vegyél tesztet szerintem.
2/4 anonim válasza:
Ez mind lehet terhességi tünet is és lehet mástól is. pl: stressz, félelem a terhességtől, frontok stb...
Ha mára vártad és még nem jött meg,érdemes hétfőn reggel terhességi teszttel kezdened a napot, reggeli első vizeletből.
Úgy emlékszem az van a fogigátlók papírján, hogy ha kihagysz szemet vagy beteg leszel (hánysz, hasmenésed van), akkor máshogyan is kell védekezni, mert nem biztonságos a szex.
A kihagyott szemet pedig 12 órán belül pótolni lehet. valami ilyesmire emlékszem, de már rég volt mikor utoljára szedtem.
Reméljük a legjobbakat és mivel úgy veszem ki, hogy nem szeretnél még babát, így reméljük, hogy most ezt megúsztad.
Ne felejtsd a tesztet és írd meg mi lett veled.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi välszokat, de igen szeretnek babät csak a pärom meg nem nagyon.Akkor hetfön nyugottan tesztelhetek?
2009. júl. 11. 20:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!