Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek lehetek terhes?

Szerintetek lehetek terhes?

Figyelt kérdés

Neharagudjatok az unalmas kérdezésért, de már nem bírok a véremmel... A sztorim biztos sokakhoz hasonló, de mégis:)

Immár 6. napja késik, viszont be-be görcsöl a hasam,mintha meg akarna jönni de mégis olyan máshogy. A melleim feszülnek, de ez is máshogy, mint menstruáció alatt. Ez még korai lenne jelnek?

Van egy ilyen megérzésem, de tényleg csak lehet késik..:(

Hátrahajló méhem van, és gyakran cisztásodok. Tudnék már tesztet csinálni, de még csak 3-4 napja. Van egy érzésem, MINTHA, de félek a csalódástól, és már most rettegek attól a bizonyos egy csíktól. Még nem is látszódna jól a csík, nem? Túl korai ez a két tünet? Nektek hogy volt? Neharagudjatok, lehet hülyeséget írtam, de már tényleg nemtudok semmit se.

2012. júl. 10. 03:00
 1/3 anonim ***** válasza:
6 nap késés után már tesztelhetsz bármikor. Szorítok, hogy babás legyél. Írj, ha teszteltél. Attól mert nem csinálod meg nem lesz jobb, idegesíted magad, ami nem jó a picinek, elhiszem, hogy félsz a csalódástól, de ha baba van ott lesz a két csík, ha negatív a teszt akkor még mindig van remény.
2012. júl. 10. 06:06
 2/3 anonim ***** válasza:

6 napnál már kim mutatja!

Nekem mensi napján lett halvány aztán rá 6 napra már gyönyörű pozitív!

Ne csalódásnak éld meg ha negatív,és így csak idegeskedsz hogy nem tudod mi van.

A mellfeszülés jó jel.

Menj vegyél egy tesztet és hogy biztosra menj,reggel csináld meg.

Majd írj hogy mi lett az eredmény.

2012. júl. 10. 07:34
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat kedvesek vagytok:)

Viszont megjött, és mikor megláttam, még az 1 csík is jobban esett volna...Na, majd újra hajrázok ezután:)

2012. júl. 10. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!