Terhes lehetek?

Figyelt kérdés
Mensim 06 24én volt 5 napos, de nem olyan sok a gy. Szer miatt.( juni másodika ota szedem elöször a gyogyszert,de a ciklus közepétől, barátom egy hét után véletlen elment bennem ) juli 8.tol görcsöl a hasam és fáj a mellem, szerda este csináltam tesztet pozitiv lett, csütörtök reggel is csináltam akk halványan láttam a két csikot, de aztán eltünt...péntek ota vércseppek jelentkeznek még most is. Ma csináltam tesztet de az negativ. szombaton voltam hüvelyi Uh-on ott azt mondták nem látnak még terhességet...továbbra is szedjem a gyogyszert azt mondták...akk ez mit jelenthet???terhes lehetek...de még most is vannak vércseppjeim...barnás szinü..de erős vörös vérem nincs...de még görcsöl a hasam és fáj a mellem... csütörtökön megyek nődokihoz...
2012. júl. 8. 17:54
 1/9 anonim ***** válasza:
Csütörtökön megtudjuk.
2012. júl. 8. 17:56
 2/9 A kérdező kommentje:
csak félek...nemtudom h mire számítsak :SS
2012. júl. 8. 18:01
 3/9 anonim ***** válasza:

Lehet velem van a baj de ennek a kérdésnek így nincs értelme!

06.02:gyógyszer szedése

06.24:menstruáltál tehát meg volt egy megvonásos vérzésed

Lábjegyzetként:A gyógyszert a menstruáció elejétől kell elkezdeni szedni,nem vaktában bekapkodni ciklus közepén,mert nem cukorka,ez a doki is elmondja,de a tájékoztató is írja,de tovább megyek

07.08 ma van ami a te ciklusod 14 napja így a görcs meg a mellfájás lehet peteérés jele is

Ultrahangon azt mondták miközben lehet hogy terhes vagy hogy szedd tovább a gyógyszert?elég érdekes...szerintem ilyet nem mond az orvos,de nem tudom!

Szerintem szépen bekevertél a gyógyszerrel a szervezetednek hogy ciklus közben szedted be,és most nem tudja mikor kell vérzésednek lennie ezért pecsételsz össze vissza!

A teszt nem tudok válaszolni,egyértelmű pozitív volt az első teszt?ahol egy teszt este pozitív ott másnap reggel is annak kell lennie!

Bocsi ha valamit félre értek,de 48szor olvastam el és semmi értelme!

2012. júl. 8. 18:30
 4/9 A kérdező kommentje:
igen, este pozitiv volt, másnap reggel meg halványan láttam, de utána eltünt, és maradt egy csik!!!! akk ma csináltam egyet és negativ lett!!! énsem értem... :S de gondolom ebből terhesség nem lehet..hamár a mai teszt negativ lett...
2012. júl. 8. 19:39
 5/9 A kérdező kommentje:
Uh-on azt nem mondták h terhes vok... a doki nem látott terhességet azt mondta, megkérdeztem h szedjem tovább a gyogyszert, és azt mondta h igen...pedig mondtam neki h egy terhességi teszt pozitiv lett, és egy másik doktornő is azt mondta h szedjem tovább... :SSSS
2012. júl. 8. 19:41
 6/9 anonim ***** válasza:
Én is voltam így, egy pozi teszt után két negatív nem tudtam,hogy mi van!Aztán felvilágosítottak,hogy felszívódott a baba van ilyen!!!
2012. júl. 9. 14:30
 7/9 A kérdező kommentje:
ma megint csináltam tesztet...kis idő után kimutatta h pozitiv...már teljesen nem értem..egyszer negativ egyszer pozitiv..de közben egy minimálisat vérzek, de nem az a vörös ér hanem barnás...lehet h ebből nem is fog kialakulni baba????
2012. júl. 9. 16:34
 8/9 anonim ***** válasza:

Menj el orvoshoz minél hamarabb!Lehet,hogy valami nem smakkol!!

14.30-as vagyok.

2012. júl. 9. 19:07
 9/9 A kérdező kommentje:
okkay
2012. júl. 9. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!