Megszakított közösülés az az amikor bent van de aztán mikor orgazmusa van, kiveszi és a cucc máshova megy?
Figyelt kérdés
Van itt olyan valaki aki így lett terhes?2012. júl. 9. 13:58
11/14 anonim válasza:
szia!!nekem a párom tuti,hogy mindig időben megszakította az aktust,és most 4 hónapos az eredménye:-)gyönyörű szép kislány,akit imádunk,és nem bántuk meg,hogy így alakult!!de ha nem szeretnétek babát,ne így védekezzetek!!Mi azt vártuk,hogy a fog.gátló kitisztuljon a szervezeteből-2 hó múlva már pozi volt a tesztem.Szóval igen,én így lettem babás.
Üdv:2 kislány anyukája
12/14 anonim válasza:
Én 34 hetes terhes vagyok és így "védekeztünk".Nálunk 4!!! évig nem történt teherbeesés ezzel a módszerrel,tavaly novemberben azonban igen.Csak olyan pároknál szabad ezzel élni,ahol nem gond,ha megfogan egy baba!
13/14 anonim válasza:
Szia! Én most így vagyok 11. hetes várandós a Meglepetés-babánkkal. Nem bánom, hogy így sikerült, bár 2-3 évvel későbbre terveztük a 3. babát. Fogamzásgátlót nem szedtem, mert párom nagyon keveset van itthon, keveset tudunk együtt lenni.
14/14 anonim válasza:
Én pontosan így lettem terhes, és már 26 hetes vagyok :). Úgyhogy minden lánynak üzenem, inkább menjen biztosra a védekezést illetően, mert nem minden férfi képes ezt megfelelően időzíteni. Persze volt, akivel ilyen "védekezés" mellett 3 évig nem lettem terhes, de ez sem követendő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!