Azért nem jön össze a baba, mert kifolyik belőlem a "cucc" azonnal? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
2012. jan. 3. 07:58
1/18 anonim válasza:
Tuti, hogy nem ez az ok, ami bent kell, hogy maradjon az bent marad! :)) /Nekem is kifolyik, jó nagy része, és én is ezen paráztam, de ezen semmi nem múlott, úgy tűnik./
3/18 A kérdező kommentje:
4 hónapja próbálkozunk, minden nap együtt vagyunk (ritkán kimarad egy-egy nap)
2012. jan. 3. 08:29
4/18 anonim válasza:
Szia,legjobb ha minden másnap vagytok eggyutt.Nem minden folyik ki,én is ezen idegeskedtem mindig de ez nem gond ahogy az elottem szolo irta aminek kell az bejut:)
5/18 anonim válasza:
miutan szexeltetek vagd magad gyertyaba egy par percig,aztan probalj fekudni meg hatha igy tobb bent marad
6/18 anonim válasza:
Első vagyok: 4 hónap után ne izguuuulj! Nyugalom, össze fog jönni! :) Sok sikert! :)))
7/18 anonim válasza:
Nem, mindenkiből kifolyik :) nem a lötty kell feljusson, az csak a vivőközeg, amint a spermiumok bekerülnek a hüvelybe, annak a váladékában is úsznak, még gravitáció ellen is. Én soha az életben nem gyertyáztam, mégis összejött :)
8/18 anonim válasza:
Szia!
Biztos,hogy nem ez az oka.
Anno én úgy lettem terhes,hogy állva csináltuk, aztán meg 1 órát ücsörögtünk egy nagy kád forróvízben! :)
9/18 anonim válasza:
Próbáld meg, hogy három naponta szexeltek, mert állítólag 3 nap kell ahhoz, hogy a spermiumok rendesen kifejlődjenek és megfelelő érettek legyenek.
10/18 anonim válasza:
A 2 naponkénti összebújást javasolják.
Mindenkiből kifolyik valamennyi, amúgy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!