Azért nem jön össze a baba, mert kifolyik belőlem a "cucc" azonnal? Tapasztalatok?
nem azért nem jön össze, valami más oka van.Mindenkinek kifolyik, szerintem még gyertyázás után is, ha feláll az ember.
Én legalábbis nem gyertyáztam egyszer sem, csak 2-3 naponta szeretkeztünk, ennyit tettünk és az első próbálkozós hónapban sikerült.
De persze mindketten igyekszünk egészségesen élni, sok mozgás,vitamindús étkezés....
Ne szexeljetek minden nap, a spermiumoknak valóban 2-3 nap kell míg a herékben kifejlődjenek. mi is így kezdtük, 2 hónapon keresztül minden nap, nem is jött össze, aztán visszavettünk a tempóból, heti 2 lett, és meg is lett az eredménye, azonnal összejött :) most 8 hetes..
ja és a párodnak ajánlom szedjen c vitamint, hatásos!
Szerintem ne legyetek együtt minden nap.Inkább 2-3naponta.Ha ennyire izgulsz már 4hónap után akkor vegyél ovu tesztet akkor pontosan látod milyen napokon kell együtt lennetek.
Mi általában este tudunk együtt lenni (a gyerekek miatt) ilyenkor csak reggel szoktam zuhanyozni (és nem folyik ki semmi).Amikor babás lettem akkor is így volt.
sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!