Az orvos milyen idős terhességet lát? Mennyi idősnek kell lennie? Ha akkor megyek amikor beágyazódik azt is látja?
5 hetes kortól lehet menni, akkor érdemes, de sokan mennek 6-7-8 hetes korban is, mert akkor már tuti, hogy van a babónak szívhangja is!
Az elmaradt mensit követő 2 hét után ajánlatos.
szia én 4 hetes 2 napos voltam mior először mentem és " megvastagodott méhnyálkahártyát látott és egy petezsák kezdeményt " az is valami!?
amúgy én sem bírtam heteket várni , pedig mára harmadik babánk, menjél csak nyugodtan, majd két hét múlva visszarendel
Sajnos a beagyazodast nem latja, akkor meg nincs jele a terhessegnek szamara.
Mikor elmarad a mensi, lathatja a vastag nyalkahartyat, csak azzal meg az a baj, h mensi elott is vastag. :(
Tehat petezsakkezdemenyt lathat mensi utan par nappal, petezsakot 5 hetesen, ha jo a gep, es nem bujik meg a zsakocska :)
Malam 5+2-nel volt petezsak.
Szia
En is 5 hetesen voltam,es petezsakot mar latott az orvos.
Te mennyi idos lehetsz most az utolso mensid alapjan?
22 hetes kismama
Gratulálok mindenkinek a babákhoz.
Kb kevesebb mint két hetes lehetek. Nagyon szeretnénk babát. Előző hónapban nem sikerült ,remélem most igen. Tesztre még várok kicsit, nem akarom elkapkodni.
Köszönöm a válaszaitokat, nagyon sok hasznát veszem.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!