Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 13DPO reggeli tesztem (pontosa...

Renike1984 kérdése:

13DPO reggeli tesztem (pontosabban hajnali ) ilyen lett a tesztem: A teszt One Steep 10-es erősségű ki mit gondol? Pocakos vagyok?

Figyelt kérdés

[link]

3 2,5 órát bírtam pisilés nélkül ezért készült hajnalban a teszt!:-)Hányingerem van napok óta nagyon fájnak a melleim is és annyit alszom mint egy mormota hozzá!:-)

2012. júl. 8. 05:49
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Köszi csajok!:-)) Csináltam egyet megint mert nem bírtam magammal az is halvány pozitív!:-)) A holnap reggelit fotózom és fel teszem majd!:-)
2012. júl. 8. 12:56
 12/22 anonim ***** válasza:

Szia!Először is gratulálok, és bocsáss meg nekem, de irigykedem...:) Elvileg én is 12. DPO-n vagyok (?), bár sokan azt modják még csak a 11-en, mert nem jól húzta be a vonalat a ciklus.hu. Naok óta hányingered van? Én is furán érzem magam, de én IR-es vagyok és PCOS, azt gondoltam amiatt. A mellem is érzékeny, de már fordult ilyen sokszor elő. 25-ös tesztem van, de nem merek bizakodni. Csütörtökön volt rózsaszínes folyásom, de nem merem beleélni magam, annyit csalódtam már. Mégis már megint kezdek megkergülni, pedig megfogadtam, hogy nem lógok itt órákat...

Ez a mai állás, leesett sajnos a hőm 36,65-re ma reggelre.

[link]

2012. júl. 8. 13:26
 13/22 A kérdező kommentje:
Szia!Még nincs miért irigykedni amíg nem 100% a dolog!:-) A 11DPO-n még olyan haloványka volt nekem is hogy én is azt hittem csak halucinálok és azt is csak jó 20-30perc után láttam!Ma reggel amit fotóztam ez volt az első amin már tényleg egész jól lehet látni!:-))) A hőm nekem is fel le ugrál reggel pl csak 36,2 volt este meg 37 szóval nagyon változó!Folyásom nem volt semmi!Még nincs egy hónapja hogy méh gyulladással kezeltek antibiotikummal ezért kicsit félek is minden rendben legyen majd!Április 15-19-ig menstruáltam aztán azt hittem baba van mert nem jött meg májusban de minden tesztem nega volt el mentem dokihoz akkor derült ki a bajom!Aztán kaptam antibiotikumot amit 1 hétig szedtem Június 9-13-ig meg volt aztán az ovulácios tesztek szerint Június 25-26 volt PÉ-m(gyertya állás meg minden volt csak össze jöjjön):-)) na és ma a 13DPO-n jött a csíkocska!:-))Azért is félek mert egyik doki azt mondta hogy méh gyulladás után 3 hónapig inkább ne próbálkozzunk mert lehet nem tapad meg rendesen,a másik doki meg azt mondta hülyeség!Így a természetre bíztam és most itt tartok reménykedve!Már van egy kisfiam aki novemberben lesz 3 éves és szeretne kis tesót!:-)) Neked nagyon szorítok és ne keseredj el a hőgörbe nem sokat jelentett nekem sem szóval arra ne adjál szerintem főleg ebben a kánikulában!Írd majd meg mi volt!:-)) Ja és amit el felejtettem hogy elvileg 15.-én kéne meg jönnie(mert az előző 9.-e a gyulladás miatt volt amúgy mindig 15.-én jött meg szóval addig még nagyon para vagyok duplán is:-))
2012. júl. 8. 13:45
 14/22 anonim ***** válasza:
na a sok okostojás megint pontozgat mert valaki nem ért egyet veletek!Hát tudjátok marhára nem érdekel!
2012. júl. 8. 14:35
 15/22 A kérdező kommentje:
Ki pontozott vagy mi???Na ezt nem értem!:-S
2012. júl. 8. 14:41
 16/22 A kérdező kommentje:

Jó reggelt!Sorba tettem a tesztjeimet és fel tettem a képet!A 14DPO a ma reggeli (pontosabban hajnali mert 2-3 óránál többet még éjjel sem bírok ki pisilés nélkül:-D

Mit szóltok?Nagyon picit erősödött?

[link]

2012. júl. 9. 07:50
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Szia, én vagyok az irigykedős:) ige, erősödik:) halk gratula! nekem ma reggel együttlétkor rózsaszín jött, ma 14. dpo elvileg... a hőm reggel 36,85 volt, de tegnaop meg csak 36,65 szóval nem tudom.. a melleim nagyn fájnak, de már volt ilyen. épp azon gondolokozom én is tesztelek egyet, felbuzdulva a te eredményeiden, de félek csak pénzkidobás:(
2012. júl. 9. 18:59
 18/22 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. teszteltem egy x-epillel. természetesen totál negatív..:(
2012. júl. 9. 19:21
 19/22 A kérdező kommentje:

Szia!Sajnálom!:-( Az X-Epil 25-ös nem?Lehet az még korai!:-S

A hő nálam nem jelent semmit jelenleg is 36,4 szóval lassan ki hűlök!:-)A melleim ma kevésbé fájnak mint az elmúlt napokban viszont a bimbó udvarom hatalmasra nőt!:-)

A ma reggeli 15DPO-s tesztem itt láthatod: [link]

határozottan erősödik szerintem!:-)

Este csináltam ovulációson jós tesztet is azt is fel tettem!Persze szintén pozitív pedig Június 25-26 volt PÉ-m szóval nem azt jelzi!:-)

2012. júl. 10. 07:53
 20/22 A kérdező kommentje:

Sziasztok!Tegnap el mentem a kórházba és meg néztek UH-n(nem ez miatt mentem de megnéztek:-)

és már a doki néni látott méhen belül egy pici foltot ami nagyon valószínű hogy a petezsák,de mivel még nagyon korai terhesség biztosra nem írhatta a papírra!Viszont azt mondta ha nem az lenne csak mióma lehetne viszont az nem csinál pozis tesztet szóval meg nyugodtam hogy jó helyen van a bébi!:-) 2 hét múlva kell újra mennem remélem akkor már többet látnak majd!:-))Fel tettem egy új képet az albumba ahol már a ma reggeli 16DPO-s tesztem is látható!Úgy örülök!:-))

2012. júl. 11. 07:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!