Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit ajánlotok arra hogy...

Mit ajánlotok arra hogy legyen peteérésem?

Figyelt kérdés
:- ( (
2009. júl. 10. 22:23
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Lehet én vagyok a maradi, de az természetes úton jön, amikor ideje van.

Javítsatok ki, ha tévedek, és ezért ne tessék lepontozni! :)))

2009. júl. 10. 22:31
 2/10 anonim ***** válasza:
Ha egyáltalán nincs, akkor meg nem kellene erőltetni, mert annak OKA van.
2009. júl. 10. 22:43
 3/10 A kérdező kommentje:
De velem elvileg minden rendben, még sincs menstruáciom, gondolom akkor peteérésem sincs:-((
2009. júl. 10. 22:48
 4/10 anonim ***** válasza:
Van egy ismerősön neki sem volt peteérése, és hormonkezelést kapott, pár ezer forintért(5000FT alatt)és teherbe esett. Most szeretnének kistesót és ismét hormonkezelésre jár, remélem most is olyan sikerrel mint az elsőnél. De van olyan ismerősöm is akinek nem volt vérzése sem két évig, hát ő mindent kipróbált, és neki egy természetgyógyász állította helyre a betegségét. Sajnos még teherbe nem esett,de legalább már van menzije(és peteérése)sok sikert neked a továbbiakban
2009. júl. 10. 23:05
 5/10 anonim ***** válasza:
Aviva torna. Teljesen természetes. Egyik ismerősöm öt év hiáébavaló próbálkozésután fogant meg orvosok segítsége nélkül, fél évnyi torna után, ami végre meghozta a peteérését.
2009. júl. 10. 23:18
 6/10 anonim ***** válasza:

Nyugodtan tehetsz érte. Én pedig úgy gondolom, hogy az nem erőltetés. Pláne, hogy javítható a peteérés minősége!

Cickafark vagy málnalevél tea, Arwen torna (heti háromszor) vagy más női torna, esetleg olyan jógagyakorlatok, amik a kismedencét alaposan átmozgatják.

És -erre nem mindenki fogékony- a vizualizálás. A meditáció és relaxálás olyan ellazulást eredményezhet, ha már rendszeresen csinálod, hogy eredményesebben megy végre bármilyen beavatkozás vagy kúra.

2009. júl. 11. 06:52
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekem jó volt a civkafark-palástfű tea kombináció.És még a barátcserje kapszulát szedem.Kérhetsz segítséget a dokitól is ír fel closty-t,nekem segítette a peteérést,de nem lettem terhes pedig kétszer is szedtem 3 hónapig.
2009. júl. 11. 07:20
 8/10 A kérdező kommentje:
Nemad gyógyszert, azt mondta minden rendben van, mégis ez a 2.hónapja hogy norcolutot ad hogy megjöjjön:-(
2009. júl. 11. 09:02
 9/10 anonim ***** válasza:
És az tuti,hogy nincs peteérésed? Végigkisérték ultrahangon? Csak azért mert menszeszed nincs az nem azt jelenti,hogy peteérésed sincs. Erre én is jó példa vagyok.Első kislányom születése után 1.5évig abszolut nem betegedtem meg,el is mentem az orvosomhoz,hogy biztos valami bajom van,de ő azt mondta mivel szoptatok még előfordul,hogy addig nem is fog megjönni,de ne aggodjak általában ilyenkor nem is leszek terhes. Rá pár honapra valamit éreztem a hasamba és a vizsgálat során derült ki,hogy 4 honapos terhes vagyok. Szóval attól még peteérés lehetséges,hisz akkor,hogy lettem terhes.
2009. júl. 11. 22:12
 10/10 A kérdező kommentje:
De én nem szoptatok, nem vagyok terhes, soha nem is voltam még csak egy abortuszom se volt, mégse jön a baba:(
2009. júl. 12. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!